Posted on

Bij Zorgboerderij De Lingehof wordt in de houtwerkplaats elke dag door 19 mensen met een verstandelijke beperking gewerkt. Zij maken daar kinderstoelen, klokken en verschillende soorten hanglampen van hout.  Zij werken hier met veel plezier aan. U krijgt hierdoor een unieke hanglamp van hout, die ondanks het feit dat hij door iemand met een beperking is gemaakt aan alle kwaliteitseisen voldoet. De lampen worden namelijk nog gecontroleerd door een keurmeester voordat ze aan u overhandigd worden. Zo bent u er zeker van dat u een unieke lamp in huis haalt, die echt aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Een unieke lamp met een bijzonder verhaal

Als u een lamp koopt bij zorgboerderij De Lingehof, krijgt u een unieke lamp met een bijzonder verhaal. Want het is natuurlijk erg bijzonder dat, de van hout gemaakte, hanglamp in uw kamer met de hand gemaakt is door iemand met een verstandelijke beperking. Dat is specialer dan een hanglamp van hout die uit de fabriek komt en in vele anderen huizen hangt. Een speciaal voor u uit hout gesneden hanglamp welke met liefde gemaakt is, is een hele goede aankoop. De mensen die bij deze zorgboerderij werken zijn jongvolwassenen die veelal ook op deze locatie wonen. Door dit werk hebben ze het gevoel echt mee te draaien in de samenleving.

Wie heeft mijn lamp gemaakt?

Het allerleukste aan de lampen van De Lingehof is dat er op de lamp te zien is wie van de cliënten de lamp gemaakt heeft. Dit wordt namelijk subtiel in de lamp gegraveerd, samen met de datum waarop hij is gemaakt. Dit maakt dat echt iedere lamp uniek is. Neem snel een kijkje in de webshop, en beslis welke lamp u het mooist vindt. Of bel naar dit bedrijf en vertel uw wensen, dan kijken ze of ze de lamp voor u kunnen verwezenlijken. 

https://www.delingehof-shop.nl