Weirdmakers
Image default
Woning en Tuin

Een expert voor tuinaanleg in de regio Rotterdam

Bent u net verhuisd of wilt u huidige tuin gewoon een make-over geven? De eerste stap is dan om een mooi tuinontwerp te laten maken. Vervolgens is het tijd om uw droomtuin daadwerkelijk aan te leggen. Daar komt natuurlijk veel bij kijken, ook lastige zaken zoals grondwerk en elektra. U doet er dan ook goed aan om voor tuinaanleg een expert in te schakelen, zoals Van der Wel Hoveniers in de regio Rotterdam (Zuid-Holland). Dit bedrijf, dat gevestigd is in Ridderkerk, heeft veel ervaring met de aanleg van diverse soorten tuinen. De medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw nieuwe tuin. Ze kunnen het ontwerp voor u maken en het complete project voor u realiseren. Zo geniet u snel van uw nieuwe tuin.

Laat een duurzame tuin aanleggen

In tijden van klimaatverandering is het slim om te overwegen om een duurzame tuin aan te laten leggen. Daarmee wordt een tuin bedoeld die bestand is tegen toekomstige extreme weersomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan lange droge periodes en korte, heftige regenval. Deze omstandigheden hebben natuurlijk invloed op uw tuin. Bij veel neerslag moet het water snel afgevoerd kunnen worden, maar in droge periodes is het juist belangrijk dat er water vastgehouden wordt. De keuze van planten is hierbij heel belangrijk, net zoals natuurlijk het grondwerk en andere zaken voor de tuinaanleg bij uw woning in of nabij Rotterdam. De professionals van Van der Wel Hoveniers geven u graag persoonlijk en deskundig advies, zodat u geniet van een duurzame tuin.

Kies voor professionele tuinaanleg

Wilt u dit bedrijf uit Ridderkerk graag inschakelen voor uw tuinaanleg in Rotterdam of elders in de provincie Zuid-Holland? Neem dan eenvoudig contact op met de medewerkers en laat u gerust door hen adviseren. Bekijk tuinen die dit bedrijf eerder gerealiseerd heeft en doe op deze manier inspiratie op voor uw eigen tuin. Zo krijgt uw droomtuin echt vorm en zorgen de tuinexperts dat alles naar uw wens gerealiseerd wordt.

https://vanderwelhoveniers.nl/

Gerelateerde artikelen

Een goede tuinarchitect luistert naar uw wensen

Kunststof kozijnen kopen voor uw woning in Venray

Welke interieur collectie past bij jouw huis?