Weirdmakers
Image default
Woning en Tuin

Door maatwerk krijgt u een echt persoonlijk interieur

Bent u net verhuisd? Of is uw huidige woning toe aan een andere uitstraling? Denk dan eens aan het laten leggen van een nieuwe vloer. Daarmee ziet uw huis er namelijk meteen anders uit. Houdt u van warmte? Dan is een houten vloer ideaal. Deze vloer geeft een knus gevoel en gaat jaren mee. Voor een optimaal resultaat en een echt persoonlijk interieur is maatwerk echter noodzakelijk. Ieder huis is anders en vraagt dus om ander parket. Het kan lastig zijn te bepalen welk parket het meest geschikt is voor uw specifieke woning. Daarom doet u er goed aan een specialist in te schakelen die precies weet welke vloer u nodig heeft.

Een mooi interieur voor bedrijven begint ook bij maatwerk

Naast huizen kunnen natuurlijk ook bedrijfspanden van een mooie houten vloer worden voorzien. Een mooie parketvloer geeft klanten en medewerkers meteen een warm en fijn gevoel. Daarom is parket ook ideaal voor kantoren en restaurants. Ieder bedrijf heeft natuurlijk een uniek interieur en daarom is voor de vloer maatwerk noodzakelijk. Alleen dan vormen de ruimte, de meubels en de vloer namelijk één perfect geheel dat rust uitstraalt.

De juiste specialist voor vloeren én interieur op maat

Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur is dé expert op het gebied van houten vloeren en maatwerk interieur. Van een multifunctionele bedrijfskantine tot keukens met oud hout of een design kastenwand: dit bedrijf ontwerpt en realiseert het allemaal. De medewerkers luisteren goed naar uw wensen, zodat zij een passend interieur voor u kunnen vinden. Bekijk de website en doe inspiratie op door foto’s van afgeronde projecten te bekijken. Of ga naar de showroom in Goes om u te laten adviseren door de ervaren medewerkers. U kunt aan hen al uw vragen stellen en vervolgens samen met hen de juiste vloer of het ideale interieur samenstellen.

https://www.vddongen.nl/