Weirdmakers
Image default
Onderwijs

Schoolreisjes op school

Schoolreisjes op school

Als kind vond ik dit altijd het leukst moment van het jaar, het schoolreisje. Je wist nooit precies waar je naartoe ging of wat je ging doen, maar elke keer was het uitstapje er een om nooit te vergeten. Over vergeten gesproken, moest iedereen zich eigenlijk altijd verstoppen als de schoolbus weer de parkeerplaats van de school binnen reed? Een ding is zeker, schoolreisjes hebben een grote waarde voor de leerlingen, helaas is het dit jaar anders en is een schoolreisje lastig te realiseren. Wees niet bang, er zijn inmiddels alternatieven die misschien nog wel leuker zijn dat het schoolreisje zelf!

Maak kennis met Grote Broer, de organisatie die jullie schoolreisje naar de school toe brengt! Grote Broer heeft al jaren lang ervaring in het organiseren van de leukste activiteiten op school en is niet bang om de hele school om te toveren wanneer dat nodig is. Grote Broer is een aanbieder van kunst en culturele workshops op basisschool door heel Nederland en werkt alleen samen met de beste workshopleiders. 

De Cultuurproeverij

Een super leuk voorbeeld van een schoolreisje naar school toe brengen is de Cultuurproeverij, tijdens de Cultuurproeverij leren de leerlingen van uw school de hele dag door van alles nieuws. De Cultuurproeverij laat de leerlingen van uw school in een dag kennismaken met de verschillend disciplines binnen het aanbod van Grote Broer, ze kunnen hier ontdekken waar hun eigen talenten liggen. Bij een dag als deze zijn de leerlinen vrij om te kiezen wat ze willen doen, schrik er dus niet van als het af en toe wat chaotisch word!

Klinkt zo’n Cultuurproeverij nou als een leuke alternatief voor het jaarlijkse schoolreisje, of bent u benieuwd wat Grote Broer nog meer aanbied? Neem eens een kijkje op de website, en wees vooral niet bang om contact op te nemen. 

https://grotebroer.nl