Weirdmakers
Image default
Muziek

Verras je vrienden of collega’s met een djembé workshop

Een djembé workshop is een originele activiteit om te ondernemen met je vrienden. Ben je op zoek naar een manier om ze eens te verrassen, regel dan eens een djembé workshop. Maar niet alleen met vrienden is dit een leuke workshop om te volgen. Ook voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familiedag is het erg leuk om een workshop te volgen. Tijdens een workshop leer je over de geschiedenis van de djembé en natuurlijk leer je hoe je een djembé bespeelt.

Een ideale manier om elkaar te leren kennen

Een workshop is een leuke manier om elkaar als groep beter te leren kennen. Mensen komen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact en bovendien zorgt samen muziek maken voor verbinding. Dat maakt het ook een heel leuke activiteit om met een schoolklas te doen aan het begin van het jaar. Maar ook met zakenrelaties is het een leuke afwisseling op alle serieuze gesprekken. Het spelen van een djembé is geschikt voor jong en oud en dat maakt het erg toegankelijk. De meeste mensen die djembé workshops verzorgen, doen dit graag op jouw eigen locatie. Hierdoor hoef je niet al te ver af te reizen naar een bepaalde locatie.

Voor een goede djembé workshop kies je voor deze organisatie

Zie je een djembé workshop wel zitten? Neem dan contact op met Dununba. Dununba is een bedrijf dat percussie workshops van hoge kwaliteit verzorgt. Onder begeleiding van een zeer enthousiaste leraar leer je in korte tijd enkele liedjes te spelen op de djembé. Je kunt bij deze organisatie een workshop organiseren voor groepen van 5 tot wel 250 personen! Daarnaast is het mogelijk zelf de tijdsduur te bepalen. Zo heb je een leuke groepsactiviteit voor een scherpe prijs. Op de website vind je verschillende arrangementen. Volg bijvoorbeeld eerst een djembé workshop en geniet daarna van een lekkere lunch, high tea of volledige maaltijd.

https://dununba.nl/