Weirdmakers
Image default
Muziek

De djembé workshop heeft veel voordelen

Het volgen van een leerzame djembé workshop kan je bijvoorbeeld samen met een bedrijf doen. Een groep collega’s kan elkaar zo beter leren kennen en plezier met elkaar maken. het is voor een team heel belangrijk dat er af en toe aan teambuilding wordt gedaan, zodat het team niet alleen maar op zakelijk gebied, maar ook op privé gebied goed met elkaar kan omgaan. Je zult zien dat dit in het bedrijf ook als een positief item wordt gezien. De samenwerking gaat op de werkvloer dan ook een stuk beter. Je creëert hiermee naast dat het team wordt versterkt ook  nog eens saamhorigheid en dat is natuurlijk wat je het bedrijf en de collega’s met elkaar wilt gunnen en laten ervaren.

 

Iedere locatie in het land

De leraar die de djembé workshop geeft, geeft op iedere locatie in Nederland deze djembé workshop. Hij kan dus ook gewoon naar het bedrijf toe komen, zodat er in een gezamenlijke ruimte met elkaar aan de instrumenten kan worden gezeten. Door iedereen een eigen gebied te geven en eigen klanken te laten ontdekken, laat je het team met elkaar samenwerken en wordt het teamverband op deze manier zeer versterkt. Het is een leuke manier om elkaar te leren kennen en beter met elkaar om te gaan. Muziek brengt mensen samen en zo is dat tijdens de djembé workshop ook het geval.

 

Een leuke activiteit organiseren

Je kunt deze leuke activiteit dus samen met de groep doen, maar je kunt ook gewoon in je vrije tijd naar de djembé workshop komen om te leren hoe je dit instrument bespeeld en kennis te maken met andere mensen. Het wordt vaak gezien als een combinatie van het ontmoeten van mensen en het hebben van plezier tijdens de cursus. Neem eens een kijkje op de website om te kijken naar alles wat er mogelijk is met de djembé workshop.