Weirdmakers
Image default
Beauty en verzorging

Hier bestel je het populaire rijstwater voor krullen

Het beste rijswater voor krullen bestel je bij Rice Up! Rijstwater. Deze online winkel voorziet jou van alles wat je nodig hebt om de ‘journey’ naar gezond haar te beginnen. Laat je adviseren door hun specialisten en krijg advies dat past bij jouw haar. Het kopen van een rijstwaterpakket doe je eenvoudig via de webshop van de winkel.

Rijstwater draagt bij aan het verminderen van poreuze krullen

De structuur, elasticiteit en pH-balans van het haar zijn belangrijke onderdelen van haar porositeit. Poreus haar neemt minder vocht op en verliest daarom zijn kracht. Door je krullen te voeden met rijstwater, zorg jij ervoor dat je haar vanuit binnen wordt hersteld. Met een rijstwaterpakket – dat je bij deze webshop kunt kopen – heb je met een bestelling alles in huis om jouw poreuze haar te verzorgen.

Hoe snel zie je resultaat?

Wanneer je voor het eerst begint met rijstwater voor krullen, duurt het zes tot acht weken voordat je resultaat ziet. Dit is afhankelijk van hoe beschadigd je haar is. Hoe beschadigder het haar, hoe langer het duurt voordat het weer helemaal gezond is. Hierdoor is de frequentie van de behandeling ook bij iedereen anders. Met een rijstwaterpakket dat je kunt kopen, heb je in ieder geval voldoende rijstwater in huis om een goede behandeling te starten. De specialisten raden iedereen aan die gaan beginnen met een kuur om het dagelijks of meerdere malen per week aan te brengen in het haar.

Start vandaag nog jouw ‘journey’ naar gezond haar

Door een rijstwaterpakket te kopen bij Rice Up! Rijstwater start jij jouw ‘journey’ naar gezond haar vanaf de wortel. De specialisten van de webwinkel helpen je graag bij het opstarten en geven je daarom vrijblijvend advies. Stuur een berichtje naar de specialisten en zij zullen je zo spoedig mogelijk verder helpen. Daarnaast ontvang je een uitgebreid stappenplan hoe jij het beste rijstwater voor krullen kunt gebruiken.