Posted on

Bij goede kapper Laren in Noord – Holland bent u op het juiste adres voor al uw haarbehandelingen en haar kapsels voor zowel dames als heren. Bij kapper Laren bent u met onze jarenlange ervaring in het vak verzekerd van hoge kwaliteit en ervaren handen die het werk zullen verrichten. Naast onze jarenlange ervaring hebben wij ook heel veel trainingen zowel binnen als buiten Nederland mogen volgen waardoor wij van de laatste trends op de hoogte zijn maar ook de laatste vaardigheden hebben om u volledig van dienst te zijn zoals u dat wenst. Bij kapper Laren stapt binnen in een ontzettend relaxte atmosfeer met een strak interieur en een uitnodigende ambiance die maakt dat u zich gelijk op uw gemak voelt.   

VOOR WIE IS KAPPER LAREN BESTEMD? 

Kapper Laren is bestemd voor eenieder die zich goed en verzorgd wit laten uitzien. Dat houdt dus in voor jong en oud, man of vrouw. Wij hebben kapsters die ervaren zijn met elk type haar, zowel kroes als sluik, lang als kort.  Voor de heren heeft kapper Laren ook de beste kappers in de regio in huis om de mannen ook uitgedost te laten uitzien. Welke haarstijl u ook wenst wij kunnen het u van voorzien. Ook doen wij aan gezichtsbehandelingen zoals waxen, epileren, trimmen en vele anderen haar en hoofd behandelingen die u maar wenst. Ook dienen wij u van de beste adviezen om u haar zo gezond en stralend mooi te houden. Ook werken wij met de meest milieuvriendelijke haar chemicaliën, garantie dat wat wij dus wegspoelen geen negatief effect zal hebben nog op uw gezondheid nog op de natuur en anderen.   

HOEVEEL KOST EEN BEHANDELING? 

Uw haar behandeling wordt onder de meest kundige handen verricht. Kapsters die niet alleen ervaren zijn maar ook de kennis dragen hoe u haar stralend te laten uitzien. Daarom hebben wij de meest concurrerende prijzen in heel Laren en de meest scherpe prijzen in heel Noord-Holland. Bij ons bent u verzekerd van de kwaliteit voor de beste prijs in een omgeving van rust en een aantrekkelijke ambiance.