Weirdmakers
Image default
Woningen

Houten vloeren staan garant voor een levenslange investering

Een mooie vloer is hét middelpunt van uw interieur. Het is het onderdeel van uw ruimte die het meest wordt gebruikt en ook het meest te verduren krijgt. Daarom is het belangrijk om een vloer te leggen van uitzonderlijke kwaliteit waar u een leven lang van geniet. Houten vloeren zijn hiervoor een bijzonder goede keuze. Het slijtvaste materiaal is ideaal in bijvoorbeeld de woonkamer of de gang, omdat er door de harde toplaag weinig beschadigingen aan kunnen komen. Bovendien zijn houten vloeren met goed onderhoud decennialang mooi te houden, wat het een investering maakt waar u een leven lang mee doet. 

Waarom kiest u ervoor om een professional in te schakelen?

Hoewel het zeker mogelijk is om houten vloeren zelf te leggen, zijn er veel mensen die hier liever een professioneel bedrijf voor inhuren. En dat is helemaal niet erg! Als u woonachtig bent in de regio Zaandam en op zoek bent naar een ware vloerexpert, dan bent u bij Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer op de juiste plaats. De houten vloeren worden precies in het goede patroon voor u gelegd, waardoor u altijd een persoonlijke touch hebt in uw ruimtes. Alle spijkergaatjes worden vakkundig weggewerkt waardoor u geniet van een egaal geheel wat ruimtelijk aanvoelt. Uiteraard worden de houten vloeren volledig in de was gezet voor de oplevering, wat resulteert in een glimmende en gezonde vloer.

Ga een keer langs bij de showroom en ontdek de mogelijkheden

Weet u niet zeker wat voor soort houten vloeren u wilt laten leggen of twijfelt u nog over het legpatroon? In de showroom van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer, vlakbij Zaandam, liggen verschillende vloeren uitgelegd. Hier kunt u een goed idee opdoen van de mogelijkheden en eventueel stalen mee naar huis nemen. Maak een afspraak om de showroom te bezoeken of vul een contactformulier in.

https://klitsieparketvloeren.nl/