Weirdmakers
Image default
Woningen

De beste berg buddy skelters van 2023

Ben jij al bekend met de Berg Buddy? Ben je op zoek naar het populairste model? De Berg Buddy van BERGtoys is met afstand de meest populaire skelter van dit moment. De skelter is in verschillende varianten en voor verschillende leeftijden te koop. De Berg Buddy is al voor kinderen van ongeveer drie jaar. Ze kunnen hier tot ongeveer hun achtste op blijven rijden. Voor de Berg Buddy geldt een lichaamslengte van minimaal 100 tot maximaal 130 centimeter. Het bijzonder fraaie en sterke skelterframe is ook geschikt voor intensief gebruik. De Berg Buddy heeft een hoge mate van robuustheid – hij is stevig, geschikt voor zowel verharde als onverharde paden. De luchtbanden zorgen voor meer dan genoeg stabiliteit. Berg Buddy kopen? Breng eens een bezoek aan Binnenenbuitenspeelgoed.nl.

Alles over en voor de Berg Buddy

De Berg Buddy is te koop in verschillende modellen. Ook kun je er talloze accessoires voor bestellen, zoals een aanhangwagen (denk ook aan een trekhaak), een vlag en zwaailamp. Het bedrijf achter de Berg Buddy, BERGtoys, biedt ook skelters speciaal voor kinderen vanaf twee jaar (Berg Buzzy) en kinderen vanaf vijf jaar (Berg Rally). Ook zijn er speciale grote model skelters. De Berg Buddy is voorzien van comfortabel grote kuipstoel. Deze kan worden verzet en worden aangepast op je lichaamslengte. Kies uit drie verschillende standen. Het stuur biedt optimaal grip. De Buddy is voorzien van een BFR-systeem. Dit staat voor: Brake, Freewheel, Reverse. Het BFR-systeem maakt het mogelijk met de pedalen te remmen en direct na stilstand achteruit te rijden. Zo kun je gemakkelijk keren en je door nauwe poortjes wurmen.

Veilig en stabiel

BERGtoys investeert veel tijd en aandacht aan het ontwerp van zijn skelters. Deze bieden de hoogst mogelijke stabiliteit. Je kunt ook op hoge snelheid veilig door de bocht, zelfs als je scherpen bochten maakt. Wist je dat de Buddy een schommel-as heeft. Hierdoor kunnen de voorste wielen op en neer schommelen. Rijden over oneffenheden? Geen enkel probleem. Je kunt je Berg Buddy ook het gras of het bos insturen. Heuveltje nemen? Ook dat is een kleine moeite. De as van de wielen kantelt, maar als kind blijf je in je zitkuip comfortabel recht zitten. Dankzij de luchtbanden van de Buddy rij je gemakkelijk over het wegdek en heb je veel vering.

Verschillende modellen Berg Buddy

Bij bovenstaande specialist vind je verschillende modellen Buddy’s. Deze variëren onderling qua uitvoering. Maar ook enigszins in prijs. Geniet van de beste aanbiedingen en de beste kwaliteit skelter. Kies je voor de Berg Buddy By-Orange, het model Cross, de limoengroene Lime of de Lua? Kijk ook eens naar het uitgebreide aanbod Berg Buzzy’s, Berg Rally’s en Reppy’s.