Weirdmakers
Image default
Woningen

De koude dagen doorkomen

De winters worden steeds kouder, dus is het fijn om je huis goed verwarmd te krijgen. Denk dan eens aan een elektrische verwarmingsmat, want het is toch heerlijk om warme voeten te hebben toch? Bij 123instalatiematerialen hebben ze deze op voorraad! 

Kan in iedere situatie worden toegepast

Mocht je bezig zijn met een verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Je bedenkt je net op tijd om toch nog vloerverwarming te installeren. Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres. Deze matten zijn eenvoudig te plaatsen, en zijn ook nog eens goedkoop in de aanschaf. Doordat de mat ongeveer 4 mm dik is, is die makkelijk mee te nemen in de lijmlaag. Doordat de mat direct onder de oppervlakte ligt is de opwarmtijd een stuk sneller. Bij deze matten krijg je ook nog een schermpje en kun je alles via een app regelen. Zo kun je de verwarming al aanzetten voordat je in de ruimte komt. 

De Magnum mat is te verkrijgen in 22 verschillende oppervlaktes, zo zal er altijd een geschikte maat voor je tussen zitten. Mocht er nou toch geen geschikte maat tussen zitten, kun je deze eventueel zelf creëren. Wat wel belangrijk daarbij is, is dat je alleen de webbing van de mat doorknipt. Je kunt dus nooit de mat volledig doorknippen, dan is de complete werking van de mat weg. 

Wil je toch meer informatie over deze verwarmingsmatten? Neem gerust een kijkje op de website, of neem contact op met dit bedrijf. Ze helpen je graag en staan klaar voor je, om je alle informatie te geven die je nodig hebt.