Weirdmakers
Image default
Woningen

Een luxe verzorgingshuis in Groningen mét brasserie

Bent u op zoek naar een verzorgingshuis in Groningen waar geliefden altijd samen kunnen blijven wonen, ongeacht de zorg die een van hen nodig heeft? Dan is De Leyhoeve de plek waar u moet zijn! Dit is een uniek verzorgingshuis in Groningen waar bewoners zelfstandig kunnen wonen en van alle gemakken voorzien zijn. Het complex bestaat uit zeven verschillende soorten appartementen. Deze appartemeten verschillen in grootte en wanneer u een type appartement gekozen heeft, wordt dit volledig aangepast aan uw wensen. Zo krijgen u en uw partner de ideale woning en kunt u samen zorgeloos van het leven genieten.

U blijft mobiel en horeca is heel dichtbij

Ondanks dat u of uw partner zorg nodig heeft, zit u bij De Leyhoeve niet achter de geraniums. Het complex heeft namelijk een eigen parkeergarage en ook is er een bus- en treinstation vlakbij. Hierdoor kunt u gemakkelijk alleen of samen op stap en kunnen vrienden en familieleden u eenvoudig bezoeken en een uitstapje maken. En wilt u graag eens lunchen of dineren, maar heeft u geen zin om ver van huis te gaan? Breng dan een bezoek aan de brasserie die tegenover station Europapark in Groningen ligt. Hier kunt u alle dagen van de week terecht voor een lekkere lunch of verrukkelijk diner.

Kom smullen bij deze brasserie in Groningen!

Verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen heeft dus ook een brasserie met een uitgebreide menukaart. Neem als lunch een belegd broodje, tosti of een maaltijdsalade. Bij het avondeten kunt u kiezen uit diverse voorgerechten en hoofdgerechten met vlees of vis. Uiteraard sluit u af met een heerlijk dessert. Voor iedereen heeft deze brasserie in Groningen iets lekkers te bieden. Kom dus gerust langs met uw kinderen, kleinkinderen of andere familieleden, want zij zullen allemaal smullen van het lekkers dat ze hier voorgeschoteld krijgen.