Weirdmakers
Image default
Wijn

Een wijnproeverij thuis organiseren was nog nooit zo eenvoudig

Bent u een wijnliefhebber, wijnkenner of wilt u juist al beginner meer te weten komen over verschillende wijnsoorten? Kies dan voor een wijnproeverij in huis om thuis met uw gezelschap te genieten van nieuwe en heerlijke smaken en ingrediënten. Wijnhuis Oktober biedt de mogelijkheid om met vrienden, familie en collega’s thuis een wijnproeverij te organiseren. Zo geniet u met uw gezelschap van een gezellige en unieke avond. Een wijnproeverij voor thuis is speciaal en exclusief en tegelijkertijd informeel en ongedwongen; u kunt de setting en sfeer helemaal zelf bepalen. Ontdek de mogelijkheden bij Wijnhuis Oktober en het assortiment aan heerlijke wijnen die u kunt proeven!

Wat houdt deze thuisproeverij in?

‘De Thuisproeverij’ van Wijnhuis Oktober is speciaal samengesteld om eenvoudig een wijnproeverij thuis te organiseren. Het is een begeleide proeverij, maar u haalt hierbij niet een vreemd persoon in huis. Alle informatie die nodig is voor de wijnproeverij die u thuis organiseert zit gewoon in de doos die u heeft besteld. Op de website van Wijnhuis Oktober heeft u de keuze uit verschillende thuispakketten met ieder hun eigen wijnsoorten uit diverse streken. Zo kunt u wel zelf kiezen, maar laat u zich toch verrassen door heerlijke wijnsoorten die u nodig nooit heeft geproefd. Kies bijvoorbeeld voor de Premium Streekproeverij, met wijnen uit onder meer Italië en Zuid-Afrika, of voor de Premium Landproeverij, met wijnsoorten uit bijvoorbeeld Portugal en Australië. U vindt hierover meer informatie op de website van Wijnhuis Oktober, zodat u thuis de perfecte wijnproeverij kunt organiseren.

Kies ook voor het wijnabonnement van deze wijnspecialist

Wist u dat u bij Wijnhuis Oktober ook een wijnabonnement kunt afsluiten? Maandelijks of per kwartaal ontvangt u hierbij heerlijke wijnen in huis om te proberen. Het wijnabonnement kunt u op verschillende manieren laten samenstellen, zodat u altijd de lekkerste soorten in huis haalt. Met dit wijnabonnement geniet u altijd, zelf of met uw gezelschap, van een heerlijke avond of middag vol met originele smaken!