Weirdmakers
Image default
Wijn

Chileense wijn haal je bij het wijnhuis van het jaar

Voor een breed aanbod aan wijnen bezoek je Errazuriz. Dit bedrijf is in 2014 verkozen tot wijnhuis van het jaar door Wine & Spirits en tot op heden uitgegroeid tot het grootste Chileense wijnhuis van de wereld. Je kiest uit verschillende elegante en complexe wijnen en je bent verzekerd van een gevarieerd assortiment. Je zoektocht verfijn je door de wijnen op smaak, wijnhuis, druivenras, prijs en serie te selecteren.  Ontvang je graag advies over de beste Chileense wijn of heb je vragen? De medewerkers van dit bedrijf staan je graag te woord als je langskomt. Uiteraard kun je ook voor al je vragen telefonisch contact opnemen.

Gratis verzending van de Chileense wijn

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak om online te winkelen. En dat is niet zo vreemd! Errazuriz biedt tal van voordelen. Heb je jouw perfecte Chileense wijn in de webshop gevonden? Wacht in dat geval niet langer en reken eenvoudig en snel online af. Voor bestellingen boven de €50,- betaal je geen verzendkosten en binnen drie werkdagen wordt jouw bestelling op de gewenste locatie bezorgd. Uiteraard ben je ook van harte welkom op een van de verschillende verkooppunten. Of je voorkeur nu uitgaat naar een witte of rode wijn. Een droge of zoete wijn. In dit wijnhuis vind je het allemaal.

Een luxe geschenkverpakking voor Chileense wijn

Nu de feestdagen er langzamerhand aankomen, wil je natuurlijk wel een fraai cadeau geven. Geef jij dit jaar Chileense wijn cadeau aan vrienden, familie, collega’s of jouw partner? In dat geval doet het je goed om eens het aanbod aan geschenkverpakkingen te bekijken. Kies bijvoorbeeld voor een luxe geschenkdoos of een fraaie kist met schuifdeksel. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Je plaatst eenvoudig, samen met jouw favoriete wijn, een bestelling online. Een snelle levering en geen verzendkosten voor bestellingen boven de €50,-, daar ben je van verzekerd. Neem alvast een kijkje online en ontdek het gevarieerde assortiment.