Posted on

Het hebben van een mooie auto, wie wil dat nou niet? Mocht jij op zoek zijn naar een nieuwe auto, dan zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden. Vandaag gaan we het hebben over de tweedehands Citroen DS3. Deze auto is ontzettend populair en werd in 2009 voor het eerst gepresenteerd. Deze auto is qua techniek gebaseerd op de tweede generatie C3. Het leuke aan deze auto is echter dat hij een sportiever uiterlijk heeft. Mocht jij fan zijn van cabrio’s, dan heb je ook nog de mogelijkheid om voor de DS3 cabrio te kiezen.

Veel mogelijkheden

Deze auto staat er om bekend dat hij veel opties heeft. Zo kan je deze auto in zeer veel kleuren krijgen en hierbij gaat het niet alleen om standaard een kleur voor het exterieur. Je kunt namelijk ook bepalen welke kleur het dak, de spiegelkappen, de deurgrepen en de wielen krijgen.  Dat je veel zelf kunt bepalen is niet alleen het geval als het gaat om de kleuren. Zo is deze auto te verkrijgen als 1.2 (driecilinder, 1.4 en 1.6 VTi benzinemotor. Tevens zou je ook voor een 1.6 THP kunnen kiezen. Het vermogen van de verschillende motoren ligt tussen de 82 en 207 pk. Rijd jij liever een dieselauto? Dan kan dat ook! De dieselauto’s van dit model zijn te verkrijgen als 1.4 en 1.6 HDI’s. Deze hebben tussen de 68 en 120pk

Pech onderweg

Heb jij onlangs een auto aangeschaft en heb jij pech onderweg? Is je startmotor kapot en weet jij niet wat je moet doen? Dan is het belangrijk dat je hulp in kunt schakelen. Mocht jij geen abonnement af willen sluiten, maar wil jij wel snel geholpen worden? Neem dan eens een kijkje op de website van Roadguard.nl, zij helpen jou verder!