Weirdmakers
Image default
Auto's en Motoren

Brommobiel verkopen online kopen

Inkoop brommobiel koopt jouw gebruikte brommobiel voor de beste prijs op. Op het moment is het handelen in brommobielen via internet heel populair. Het gevaar van internet is dat je niet de beste prijs krijgt. Wij treden graag als tussenpersoon op en zorgen dat alles zo eerlijk als mogelijk verloopt. Het voordeel is ook dat wij zorgen dat de brommobiel helemaal is nagekeken, zo weet de verkoper waar hij staat, maar ook de koper is er zeker van een goede brommobiel te kopen. Heb je interesse in het verkopen van je brommobiel via ons, klik dan verder.

De stappen die je moet nemen

Je hebt besloten om je brommobiel aan ons te verkopen. Wij kopen deze graag in. Hiervoor volg je dan verschillende stappen. Je kiest ervoor je brommobiel online aan ons te verkopen, dan vul je het complete formulier in en wij nemen contact met je op. Wij vertellen je wat de waarde is en wij zullen de brommobiel online aanbieden. Heb je liever dat wij langs komen en ter plaatse een bod uitbrengen? Ook dit doen wij graag. Het maakt niet uit waar je in Nederland woont, wij komen voorbij en zullen onderhandelen.

Afsluiten

Je hebt de online stappen genomen, wij nemen dan contact met je op. Wij brengen een bod uit en halen de auto op. De andere mogelijkheid is dat we een koper zoeken, dit komt echter minder vaak voor. Wil jij liever de brommobiel inruilen? Dit kan ook via ons. Jij geeft aan wat voor brommobiel je hebt en wat welke je zoekt. Wij nemen dan contact met je op en bieden de verschillende mogelijkheden die wij hebben aan. Soms is dit met bijbetaling, soms zonder extra kosten en heel soms zelfs met een kleine winst voor de verkoper. Jouw interesse is gewekt? Vul het contactformulier in en wij melden ons zo snel als mogelijk bij jou.