Posted on

Wanneer u van plan bent om uw badkamer een upgrade te geven, is het mogelijk om met wat kleine aanpassingen de boel al op te fleuren. Zet een paar kaarsjes en luxe badartikelen neer als snelle aanpassingen. Wilt u het toch iets groter aanpakken en de ruimte écht een make-over geven? Dan begint u met het vervangen van de wandtegels en eventueel ook de vloertegels. Door deze tegels te vervangen geeft u de ruimte direct een compleet vernieuwde uitstraling. Maak van uw badkamer een ware spa en geniet bij ieder bezoek weer van een fijne en rustgevende sfeer.

Kies uit een breed assortiment tegels

van natuursteen tegels tot aan plavuizen en keramische tegels: bij Kroon Vloeren in Steen, gevestigd in Meerkerk, slaagt u geheid. Zij hebben een uitgebreide collectie wandtegels voor in uw badkamer met bijpassende vloertegels. Zo maakt u er een mooi geheel van. Zo vindt u er prachtige vloertegels in allerlei soorten, maten, kleuren en structuren. Niet alleen voor uw badkamer of het toilet scoort u hier tegels, maar ook wanneer u bijvoorbeeld de keuken of de woonkamer wilt aanpakken. De wandtegels die u bij deze specialist vindt, zijn anders van kwaliteit dan een vloertegel. De vloer wordt namelijk zwaarder belast dan een wand, waardoor het niet mogelijk is om een wandtegel als vloertegel te gebruiken. Ziet u nu uw eigen badkamer voor zich en bent u wel benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Doe dan inspiratie op via de website van Kroon Vloeren in Steen. Daar vindt u diverse badkamers die bekleed zijn met prachtige tegels. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Bezoek de showroom

Op de website ziet u de vele mogelijkheden, zoals tegelstroken of mozaïek. Wilt u de tegels liever in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan hun exclusieve showroom in Meerkerk. Daar nemen ze u graag meer door de collectie en geven u persoonlijk advies wanneer u dat wenst. Neem eenvoudig contact met hen op wanneer u nog vragen heeft.