Weirdmakers
Image default
Winkelen

Een naaimachine kopen en maak het volgende carnavalskostuum zelf!

Wilt u zelf kleding maken met een naaimachine voor carnaval en wilt u er eerst één kopen? In dit artikel inspireren wij u met een aantal mogelijke carnavalskostuums. Zo wordt het nog interessanter om een naaimachine te kopen.

Verkleedtips bij het kopen van een naaimachine

De duiker Deze outfit is super leuk om te zien en tegelijkertijd simpel om te maken. U heeft twee lege frisdrankflessen nodig die zullen genereren als zuurstofflessen. Daarnaast heeft u verf, tape, touw en zilverpapier nodig. Verf de frisdrankflessen en versier ze met wat tape en zilvertouw. Kies voor een zwart T-shirt en broek en voeg er nog een duikbril aan toe. Uw outfit is er helemaal klaar voor!

Mario kart Iedereen kent het spelletje Mario Kart wel. Gelukkig is het heel eenvoudig om uw kind om te toveren tot een heuse Mario of Luigi. Voor dit outfit is het belangrijkste onderdeel een tuinbroek. Trek hierbij een rood of groen T-shirt aan. Verder kunt u nog een groen of rode pet opzetten en witte handschoentjes aantrekken.

De druiventros Deze vrolijke outfit trekt geheid veel bekijks en is super simpel om te maken. U creëert de outfit door een aantal ballonnen van dezelfde kleur op te blazen en vast te binden in de vorm van een druif.

De kat Weinig tijd hoeft niet per definitie te betekenen dat een carnavalsoutfit er niet leuk uit kan zien. Kies daarom voor een kattenoutfit. Deze outfit is simpel samen te stellen door uw kind een grijs T-shirt en zwarte legging aan te laten trekken. Het poezenmasker knipt u vervolgens gemakkelijk uit een stuk papier en bevestigt deze doormiddel van een elastiek om het hoofd. De laatste hand legt u aan de staart. Hier kunt u een oude kousenbroek voor gebruiken en deze volstoppen met bijvoorbeeld kranten. Breng met behulp van tape een aantal strepen aan en uw outfit is af!

Maak zelf een carnavalsoutfit

Heeft u wellicht meer tijd om zelf een carnavalsoutfit te maken? Op internet zijn talloze inspiraties te vinden waar u alleen een naaimachine en een stuk stof voor nodig heeft. Wilt u een naaimachine kopen? Kijk dan eens bij Ricken’s Naaimachinehandel.

https://www.ricken.nl/