Weirdmakers
Image default
Winkelen

De toebehoren voor uw kledingrek

Wilt u voor uw bedrijf het optimale uit uw kledingrek halen? Dan zijn er een aantal verschillende toebehoren waaruit u kunt kiezen om uw rekken naar wens in te delen. Bleijenberg kent een groot assortiment aan zowel kledingrekken als de toebehoren voor kledingrekken. Denk bijvoorbeeld aan hoezen om de kleding te beschermen, maar ook maatlabels en kaarthouders. Het maakt zeker nog een verschil of u uw kledingrek gebruikt op een vaste plek, of voor het transporteren van kleding. U wilt dit laatst natuurlijk zo veilig, maar ook gemakkelijk mogelijk doen. Welke toebehoren kunt u het beste voor uw bedrijf aanschaffen?

Toebehoren voor in uw winkel of marktkraam

Als u uw kledingrekken gebruikt om kleding zo goed mogelijk uit te laten komen in uw kledingwinkel, dan heeft u de keuze uit enkele toebehoren. Deze maken uw assortiment aan kleding voor de klant overzichtelijker en het oogt direct een stuk professioneler. Denk hierbij aan kaarthouders om de prijzen op te vermelden, of misschien een eventuele uitverkoop van een bepaalde kledingcollectie. Ook zijn er bij Bleijenberg volop maatlabels verkrijgbaar, in de maten XS tot XXXXL. Mochten de maten van de kleding in uw winkel hierbuiten vallen, dan zijn er eveneens blanco maataanduiders te verkrijgen.

Toebehoren voor tijdens de transport

Tijdens de transport van kleding krijgt u met andere zaken te maken dan in een kledingwinkel. Als u de kleding in de buitenlucht moet transporteren, dan is het natuurlijk belangrijk dat de kleding zo goed mogelijk beschermd wordt tegen vuiligheid en de regen. Hiervoor kunt u gebruik maken van waterafstotende kledinghoezen om de kleding droog te houden tijdens regenbuien. Deze zijn geschikt voor het design kledingrek van SOOPL en in verschillende maten verkrijgbaar. Dit rek is daarnaast nog voorzien van wielkasten en spatborden die uw kleding tijdens de transport nog beter tegen de regen beschermt.

https://www.bleijenberg-shop.nl/