Weirdmakers
Image default
Toerisme

Ontdek tijdens een rondreis de verborgen parels van Italië of Spanje

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat we weer massaal op vakantie gaan. Alhoewel een vakantie in eigenlijk lang heerlijk is, gaat er niets boven het ontdekken van andere culturen. Reis naar een tropisch oord, geniet van een azuurblauwe zee en eet lokale delicatessen. Bij Vámonos Travels weten ze er alles van. Zij organiseren individuele rondreizen door de allermooiste landen ter wereld. Zij hebben diverse voorbeeldreizen beschikbaar waar u inspiratie op doet voor uw eigen reis en de mogelijkheden ontdekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Italië of Spanje? Ontdek het prachtige Sicilië of reis door Andalusië en bezoek de mooiste plekjes!

Waarom een bezoek aan Sicilië of Andalusië de moeite waard is

Gaat u voor een rondreis door Italië? Plan uw reis dan dwars door Sicilië. Het eiland kent sporen van de Grieken, de Noormannen en de Romeinen waardoor het genoeg historische plekken biedt. Naast een rijke historisch, leidt deze rondreis door Italië u ook langs fijne stranden, gezellige stadjes, heerlijk eten en prachtige uitzichten met op de achtergrond de vulkaan Etna. Kiest u liever voor een rondreis door Spanje? Dan mag u Andalusië zeker niet overslaan! De welbekende steden Malaga en Sevilla zijn hierbij zeker het bezoeken waard. Verblijf tijdens uw rondreis door Andalusië in Spanje in sfeervolle paradores en maak uw verblijf onvergetelijk. Een Parador is namelijk een hotel in een historische gebouw, zoals een oud kasteel, haciënda of klooster. Deze onvergetelijke ervaring kan dan ook weer van uw bucketlist afgestreept worden!

Stel uw eigen reis samen

Wilt u een rondreis door Spanje of Italië maken met een andere reisduur dan bij de voorbeeldreizen staat aangegeven? Wilt u een andere route bereizen en andere plekken bezoeken?Bij Vámonos Travels inventariseren ze graag naar uw wensen om aan de hand daarvan uw droomreis samen te stellen. Schakel hen in voor een rondreis door Italië, Spanje of een ander land, en bezoek precies de plekken die u wilt zien!