Weirdmakers
Image default
Eten en drinken

Outdoor Cooking in alle seizoenen

Ben jij graag het hele jaar buiten? Kijk jij altijd uit naar de zomer, zodat je lekker buiten kunt koken? Met de houtkachels van OUTDOOR OUTFITTER kun je in alle seizoenen, het hele jaar door buitenshuis genieten. Ben jij iemand die graag doet aan outdoor cooking of wellicht ben je geïnteresseerd en wil je graag starten? Er zijn verschillende houtkachels die je als verwarming kan gebruiken, maar waar je tegelijkertijd ook op kunt koken.

Outdoor cooking waar je maar wilt

Er zijn diverse soorten en maten houtkachels. Deze variëren van grote installaties die je installeert in een tuinkamer of kleine varianten voor onder een overkapping. Deze haarden zijn ook beschikbaar als tuinhaard met bakplaat. Zo kun je je tuin opwarmen en tegelijkertijd ook koken. Dat is ideaal toch? Ook voor de kampeerliefhebbers zijn er verschillende leuke kachels beschikbaar. Met een draagbare kachel kun jij aan outdoor cooking doen waar je maar wilt. Deze kachels zijn compact, efficiënt en makkelijk mee te nemen op reis. Kies uit een houtskool- of houtkachel en ga op reis in de wildernis. OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt heeft diverse reiskachels en accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een waterreservoir waarmee je ijs en sneeuw kun omzetten in drinkwater. Of handige reistassen, zodat je je kachels comfortabel en veilig mee kunt nemen, met nog extra ruimte voor accessoires en kampeerspullen. Bekijk de verschillende en lekkere recepten op de website en laat je inspireren. Wil jij verschillende outdoor cooking-technieken leren? Er worden verschillende workshops aangeboden waarin je bijvoorbeeld leert oerkoken met technieken zoals deze vroeger werden toegepast. Experimenteer met jouw eigen gerechten met bijvoorbeeld de ingrediënten die jij zelf kunt vinden.

Ga op reis met jouw eigen kookervaringen

Wil jij ook je eigen kampeer- of backpackreis gaan plannen en wil je hierbij je eigen reiskachel meenemen? Neem dan contact op met OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt om de verschillende beschikbare kachels te bekijken. Zo kun je jouw perfecte kachel vinden en hierbij uitgebreid genieten van jouw reis.