Weirdmakers
Image default
Eten en drinken

Ouderwets natuurlijk bij deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard

Ben jij iemand die verlangt naar de eerlijke en ouderwetse smaak van de zuivel waar onze vroegere generaties zo van genoten? Wil je graag begrijpen waar zuivelproducten vandaan komen en wat eraan voorafgaat als ze in de schappen van de supermarkt worden gezet? In deze en veel andere gevallen is een bezoekje aan Melkveebedrijf Commijs in Maasdam een uitstekende keuze. Deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard wil de consument weer dichter bij de producent brengen en de relatie versterken tussen de boerderij en de mensen die zuivelproducten consumeren. Deze relatie is aan het vervagen en daar steekt deze leverancier van zuivelproducten uit Maasdam, gemeente Hoeksche Waard, een stokje voor.

De herkomst van onze zuivel

Er moet veel gebeuren voordat een pak melk of yoghurt in de koeling van een supermarkt belandt. Daarom kun je bij deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard exact zien wat er aan jouw artikel voorafgaat. Je kunt de sterren van de show, namelijk de koeien, ontmoeten en de melkrobots in actie zien. Ook mag je de kalfjes knuffelen en de rest van de boerderij bezoeken. Naderhand neem je plaats op het terras, kijk je over het landschap terwijl de kinderen spelen in de hooiberg of op de speeltoestellen. Uiteraard mag dan een heerlijk ambachtelijk ijsje (er zijn meer dan 30 smaken!) niet ontbreken. Na een leerzaam dagje bij deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard, begrijp je weer wat er moet gebeuren voordat jouw zuivelproduct in de koelkast staat.

Een uitgebreide winkel

Nu je dit allemaal weet, wil je niets anders meer. Melkveebedrijf Commijs heeft dan ook een uitgebreide winkel met allerlei zuivelproducten die op de boerderij zijn geproduceerd. Je schaft bij deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard heerlijke kwark, yoghurt, vla, melk, karnemelk, boter en andere zuivel aan, die weer smaken zoals vroeger. Zo zet jij ook elke dag een natuurlijk, gezond en eerlijk product op tafel!