Posted on

Wil jij jezelf eens echt laten verwennen? Zonder zorgen een feest geven of eens een heerlijk weekend weg? In de omgeving van Uden kies je dan het best voor zaalverhuur of een overnachting bij restaurant met hotel Jambon. Het sfeervolle restaurant is de ideale plek om een feest te geven of jezelf eens lekker te laten verwennen. De locatie is ideaal, vanwege de goede bereikbaarheid. Het ligt aan het Lieve Vrouwenplein in Uden, waardoor diverse winkels, bezienswaardigheden en andere activiteiten op loopafstand zitten. Hierdoor is het de ideale uitvalsbasis voor een weekend weg of wanneer je een feest wilt geven.

Een uitgebreide menukaart bij een gezellig en sfeervol restaurant

Op de menukaart van restaurant met hotel Jambon vind je een breed scala aan gerechten. Er is dus voor iedereen wel wat lekkers. Ook wat catering betreft zijn er veel mogelijkheden. Dus of je nu op Jambon in Uden rekent voor zaalverhuur of een weekend weg; je wordt volledig ontzorgt en aan al je wensen wordt voldaan. Klanttevredenheid staat hier namelijk hoog in het vaandel. Je zult je ook zeker welkom voelen, dankzij de aangename sfeer en Brabantse gezelligheid van zowel de stad Uden als het restaurant met hotel zelf.

Reserveer een tafel, een kamer of een zaal

Zoek jij nog een geschikte locatie voor zaalverhuur in Uden? Of wil je een weekendje weg in een restaurant met hotel waar je heerlijk kunt eten en in alle rust kunt overnachten? In beide gevallen is Jambon de juiste plek voor jou. Reserveer een kamer, een tafel of boek een zaal en geniet van de uitstekende service en gezellige sfeer. Heb je een vraag over de mogelijkheden of over de beschikbaarheid? Neem dan contact op met het hotel met restaurant. De vriendelijke medewerkers denken graag met je mee en beantwoorden al je vragen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.