Weirdmakers
Image default
Eten en drinken

Laat het feest beginnen door een cocktailpakket te bestellen

Wat hebben we het gemist met z’n allen. Lekker een feestje vieren en geen rekening te hoeven houden hoeveel mensen er mogen komen. Met de lockdowns vers in het geheugen, beseffen we des te meer dat je dit soort dingen die je eerder als gewoon achtte zo belangrijk voor je kunnen zijn. Dus we gaan er weer voor. En omdat je de afgelopen tijd zo weinig gefeest hebt, is er op dat gebied maar weinig geld uit gegaan. Tijd om jezelf en je gasten eens flink te verwennen. Een leuk idee daarbij is het cocktails thuisbezorgd concept van het bedrijf MiMa Amsterdam. Dan kun je eenvoudig een cocktailpakket bestellen. Het is weer eens wat anders dan die wodka jus, pina colada of Cosmopolitan.

Stressloos feestje

Hoe leuk het geven van een feest ook is, het geeft menigeen ook veel stress.. Het huis moet aan kant en soms ook versierd worden. De appjes van genodigden blijven maar komen: ‘wat was het adres ook alweer?’, ‘is het goed als ik een uurtje eerder kom?’, tot aan ‘zal ik nog iets meenemen voor vanavond?’.  En ondertussen probeer je alles goed voor te bereiden. Gelukkig zijn er veel diensten tegenwoordig die de vergeten boodschappen in no time bij je thuis bezorgen. En dus ook cocktails worden thuisbezorgd door MiMa Amsterdam wanneer je een cocktailpakket gaat bestellen. Al is het wel slim om dat een dagje eerder te laten bezorgen. Want je weet maar nooit met de post. Maar het is ook niet handig om de cocktail box veel eerder te laten bezorgen. Dit vanwege de verse ingrediënten die de cocktail box bevat. Ook is het handig als je cocktails thuisbezorgd om genoeg ijs in huis te hebben. Dus op tijd ijsblokjes maken of – ook makkelijk- een zak met ijs kopen bij de supermarkt.

Cocktails in huis, laat het feest beginnen!

Weet jij al welk cocktailpakket je gaat bestellen? Bekijk het aanbod en maak een keuze. Je cocktails zijn thuisbezorgd, je huis is er klaar voor en jij natuurlijk ook. Laat de gasten maar komen!