Posted on

Ben jij gek op Filet Americain en kun je hier niet genoeg van krijgen? Heerlijk op een vers afgebakken broodje of op een verse boterham. Wanneer je op zoek bent naar de lekkerste Filet Americain is het een goed idee om verschillende soorten te proberen. Er zijn tegenwoordige meerdere smaken en een beetje afwisselen kan geen kwaad. Bij een specialist als Ladessa heb je de keuze uit verschillende soorten Filet Americain en vele andere smeersels. Hierdoor geniet je iedere dag van de lekkerste Filet op jouw boterham. Zij proberen altijd nieuwe smaken te creëren, zoals de Filet Americain Speciaal.

Kies een van de heerlijke smaken van deze specialist

De Filet Americain die je bestelt bij deze specialist wordt altijd vers gemaakt met de beste ingrediënten. Dit doen ze op basis van hun eigen recept en 100 % Nederlandse rundvlees. Hun Filet ligt in verschillende supermarkten in Nederland. Je kunt ervoor kiezen om een naturel Filet Americain als basis te gebruiken en hier zelf wat uitjes en een heerlijk eitje aan toe te voegen. Ook als je graag andere smaken wilt uitproberen, wellicht als je vegetarisch bent, kun je bij Ladessa terecht. Je kunt bij hun namelijk kiezen uit verschillende smaken, zoals:

  • Speciaal
  • Pesto
  • Knoflook
  • Carpaccio
  • Peper Martino

Bekijk waar jij de Filet Americain kunt kopen

Wanneer je gek bent op Filet Americain en meerdere smaken wilt uitproberen, zijn de smeersels van Ladessa voor jou gemaakt. Als je een smaak hebt gezien die je lekker lijkt, kun je eenvoudig op de website van dit bedrijf kijken waar je hun Filet Americain kunt kopen. Wanneer je hun smeersel wilt bestellen voor in je bedrijfskantine of broodjeszaak, hebben ze een apart assortiment waaruit je kunt kiezen. Bekijk hun website voor meer informatie en start met het maken van heerlijke broodjes voor jouw personeel of klanten of maak voor jezelf een heerlijk broodje met het beleg van Ladessa.

https://ladessa.nl/