Weirdmakers
Image default
Eten en drinken

De beste catering in Antwerpen en omstreken

Bent u op zoek naar catering in Antwerpen die helemaal aan uw wensen kan voldoen? Dan kunt u nu al uw wensen in vervulling laten komen bij JÖRD! Hier is het namelijk mogelijk om een catering te verzorgen voor uw event wat geheel naar uw wens is. Heeft u alleen amuses nodig? Of misschien wel veel opties voor een walking dinner? Of bent u met een vegetarisch gezelschap en moet er iets creatiefs op tafel komen? Dan is dat geen probleem bij JÖRD. Dit is de plek waar streekproducten en specifieke wensen samenkomen op het menu en in de gerechten.

 

Dit is waar het om smaak draait

Of dit nu is voor een bruiloft, business event, verjaardagsfeestje of een communie. Voor al dit soort evenementen kan catering in Antwerpen worden verzorgd. Op elk tijdstip van de dag kan JÖRD fantastisch eten op tafel toveren. Eten dat bereid is met alleen maar streekproducten. Producten die de lokale economie hebben gesteund en waardoor de productie beter is voor het land. En dat proef je. De ingrediënten zijn kakelvers en het gaat vooral om de pure smaken van de ingrediënten. Eten dat smaak heeft en door verrassende combinaties een glimlach op uw gezicht zal toveren. Graag een goede combinatie regelen met de drank? Dan zorgt de catering van JÖRD in Antwerpen hiervoor. Niets meer dan perfecte combinaties zullen gemaakt worden.

 

Een zorgeloos event door deze catering in Antwerpen

Het doel is niet alleen om u te laten genieten van het eten, maar ook om dingen uit handen te nemen voor u. U bent immers gefocust op andere dingen tijdens een event. Entertain gasten, maak een praatje en u hoeft alleen maar te genieten. Maar ook na het event kunnen we ervoor zorgen dat u niet met vuile vaat zit. U kunt bij JÖRD het servies huren voor een event! Heeft u een home cooking op de planning staan? Of een outdoor cooking? Ook dit behoort bij JÖRD tot de mogelijkheden. Onze kok zal op hoog niveau de mooiste en lekkerste gerechten op tafel toveren. Zo heeft u een onvergetelijk event!

https://jordcatering.be/