Weirdmakers
Image default
Eten en drinken

Bestel een malse biefstuk of bavette die smelt op de tong

Wanneer het zomer is in Nederland betekent dat maar één ding: de barbecue gaat aan! De laatste jaren zijn de weergoden ons vaak gunstig gezind in de zomer, waardoor het bijna iedere dag ideaal barbecueweer is. En wat mag er dan absoluut niet ontbreken? Een malse biefstuk! Biefstuk is een van de meest bekende delicatessen in Europa en ongekend populair als vleessoort voor op de barbecue. Waar we vroeger eigenlijk beperkt waren tot een biefstuk van rund, zijn de biefstuksoorten in de afgelopen jaren zeer uitgebreid geworden. Denk bijvoorbeeld aan een donker stuk vlees van het hert, waar de smaak nog duidelijker naar voren komt en bijna gekruid smaakt zonder smaakmakers. Daarnaast is er ook biefstuk van bizon, kalf of een Wagyu rund – allen mals en rijk van smaak.

Verras uw gasten met een heerlijke vinkelap

Bent u op zoek naar een heerlijk mals stuk vlees voor op de barbecue of de grill, maar wilt u een keer iets anders? Kies dan voor een bavette, ook wel een vanglap of vinkelap genoemd. Dit magere stuk rundvlees heeft een prachtige volle smaak en structuur. De bavette is dus zeker bij vleesliefhebbers een ware favoriet. Zorg voor een heerlijke marinade die de bavette goed tot zijn recht laat komen en garneer met een frisse salade om de smaken extra uit te lichten. Bij Beef & Steak heeft u de mogelijkheid om een bavette te bestellen van verschillende runderen, zoals de:

  • Dubbeldoel bavette
  • Ierse bavette
  • Black Angus bavette
  • Bommelse Blonde bavette
  • USA grain-fed flank steak bavette

Plaats eenvoudig een bestelling en krijg de volgende dag thuis bezorgd

Maak het uzelf makkelijk bij de volgende barbecue en bestel uw vlees eenvoudig via Beef & Steak. Indien gewenst krijgt u de volgende dag uw bestelling al thuis geleverd – ideaal wanneer u op het laatste moment besluit om samen met vrienden of familie de barbecue aan te steken. Wilt u echt iets bijzonders op tafel zetten? De specialisten van Beef & Steak adviseren u graag over de verschillende soorten biefstuk, bavette, ribs en andere vleessoorten.