Weirdmakers
Image default
Energie

Duurzaam en gezond wonen door gebruik van elektrische boilers.

Duurzaam en gezond wonen door gebruik van elektrische boilers.

Duurzaam wonen, het is de trent van het moment. Wil je nu meedoen aan deze goede, groene tendens, kan dat heel eenvoudig door aanschaf van een elektrische boiler. Bij duurzaam wonen gaat het om het voorzien van onze behoeften zonder dat daarbij het milieu, dier, mens of de economie schade wordt toegebracht. Een elektrische boiler is een uiterst duurzaam apparaat. Bovendien is een elektrische boiler voordelig om aan te schaffen.

Water, zon en wind zijn energiebronnen die niet uitgeput raken, dus kunnen we beter daarvan gebruik maken dan bijvoorbeeld gas wat behoorlijk veel problemen met zich meebrengt. Maar het is ook nog beter voor de portomonee. Geen verrassing dus dat duurzaam wonen steeds populairder wordt.

Er zijn er inmiddels heel wat elektrisch aangedreven apparaten op de markt, op zoek maar naar de meest voordelige en hoogwaardige elektrische boilers op dit moment verkrijgbaar.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je veruit de goedkoopste. De elektrische boilers zijn zelfs mooi qua vormgeving en ze worden ondanks de lage prijzen gemaakt van hoogwaardige materialen.

De allergoedkoopste op deze overzichtelijke website komen van het merk DAT.

De boilers van het merk DAT zijn goedkoop, een 30 liter boiler is bijvoorbeeld al te verkrijgen vanaf 169,-. Bovendien zijn de boilers eenvoudig zelf te installeren. Leidingen hoeven meestal niet vervangen te worden en de boilers van DAT zijn er in diverse modellen en inhoud.

De energiezuinige boilers van dit merk worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten in Europa. 
Er worden bij de fabriek van DAT al meer dan 75 jaar boilers gemaakt en zijn dan ook een A merk in het thuisland. 

Het allernieuwste soort isolatieschuim wat zij gebruiken zorgt wel voor een wat hoger gewicht maar heeft ook een aantoonbaar betere isolatiewaarde dan de meeste andere elektrische ketels. Hierdoor is het energieverbruik lager. Alle DAT boilers hebben dan ook een energielabel A of B.

 

 

Modellen van het merk DAT;

• DAT-Nofer Quality-Pro elektrische boiler;
   Met een 1500 Watt verwarmingselement voor een snelle opwarmtijd.

• DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler;
   Met een diepte van slechts 28 cm en een strak design waardoor de boiler gewoon in het zicht gehangen zou kunnen worden.

• DAT-Aparici ECO SMART elektrische boiler;
   Voorzien van een zogenoemde SMART controller welke de eerste 7 dagen uw verbruik meet en zichzelf aan de hand van een bepaald     algoritme programmeert voor een uiterst zuinig verbruik.

Op de website van elektrischeboiler.eu kun je alle verdere informatie vinden over deze, maar ook vele andere merken elektrische boilers en elektrische cv’s.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Gerelateerde artikelen

Kun je btw terugvragen over zonnepanelen?

Een zonneboiler is voordelig voor je portemonnee en het milieu