Weirdmakers
Image default
Aanbiedingen

Taxi naar Schiphol

Goedkope taxi naar Schiphol 

Je vakantiebestemming heb je gevonden en heb je ook geboekt, wat een heerlijk gevoel al. En door het naderen van de vertrekdatum van je vakantie ben je bezig met het plannen van je vervoer. Hoe ga je naar Schiphol toe.

Omdat je een onbezorgde vakantie wilt hebben en alleen maar wilt genieten van je vrije dagen, ga je natuurlijk een taxi naar Schiphol boeken. Dat is heel snel online uitgezocht en besteld. Door het invullen van je postcode, huisnummer en het aantal personen, weet je direct het bedrag wat de rit gaat kosten. Je kan zelfs de taxirit al vooruit betalen via Ideal. Dit is een groot gemak waardoor je geen financiële verplichtingen meer hebt onderweg naar Schiphol toe.

Taxi naar Schiphol, contant , Pin of Ideal

Wil je toch liever contant in de taxi afrekenen met de chauffeur, dan kan dat natuurlijk ook altijd. Zelfs betalen met je pinpas is mogelijk. Je kan zelf beslissen welke keuze je maakt tijdens het bestellen van de taxi naar Schiphol toe.

Taxibus naar Schiphol

Ben je met een gezin en heb je meer ruimte nodig dat een personenauto heeft, dan zijn er altijd voldoende taxibusjes aanwezig. We hebben de keuze tussen een 6 persoons taxibus, een 8 persoons taxibus en zelfs een verlengde 8 persoons taxibus. De keuze welke taxibus voor jou geschikt is, hangt af van het aantal personen en de bagage die meegaat.

Wil je een taxibus naar Schiphol en je bent met bijvoorbeeld 4 personen met 4 grote koffers en ook de handbagage erbij, dan gaat dat in een 6 persoons taxibus. 

Gaat er buiten de gewone bagage ook een kinderwagen mee of een rollator of zelfs een inklapbare kleine rolstoel, dan hebben we de 8 persoons taxi bus en een stapje groter nog een verlengde 8 persoons taxibus die we kunnen inzetten.

Ook worden er vaak surfplanken, ski’s, snowboards en fietsen meegenomen op vakantie die we, wel verpakt in een fietsdoos, kunnen vervoeren. Wil je ook je hond meenemen op vakantie, dan is dat ook altijd mogelijk. Ze moeten wel in een honden bench vervoerd worden, dit om de taxi zelf schoon te houden voor de volgende klanten die ook graag netjes vervoerd worden. Wel even doorgeven zodat de juiste taxi ingezet kan worden.

Buiten het aantal personen is het dus altijd belangrijk hoeveel bagage er mee gaat op de vakantie. Twijfel je welke taxi naar Schiphol voor jou geschikt is, dan kan je ons altijd bellen voor advies. Dan weet je zeker dat de juiste taxi voor de deur staat en kan je onbezorgd beginnen met je vakantie.

Kinderzitjes in een taxi

Voor de hele kleine passagiers zijn er geen maxi cosi’s, kinderzitjes of stoelverhogers aanwezig. Dit is omdat de taxi’s volgens de wet een ontheffing hebben en dit dus niet nodig hebben. De kleintjes die zelf kunnen zitten krijgen de heupgordel om en baby’s mogen vastgehouden worden. Als je toch zelf bijvoorbeeld een maxi cosi wilt meenemen, dan mag dat altijd. Op Schiphol kan je een kluisje huren voor het stoeltje voor de duur van je vakantie, zodat als je terug komt, deze weer kan gebruiken in de taxi vanaf Schiphol weer naar huis toe.

Bespaar ook op je taxivervoer naar en van de luchthaven Schiphol !

 

Adres gevevens Almere

 • Bedrijfsnaam: Taxibestellen.nl | Taxi en Schiphol taxi
 • Adres: James Cookroute 99
 • Telefoon: 036-200 22 65
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Taxibestellen.nl

Adres gegevens

 • Taxi en Schiphol taxi | Taxibestellen.nl
 • Adres: Evert van Beekstraat 11118 CL Schiphol
 • Telefoon: 020-2613984
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: TaxibedrijfWebsite: Schiphol taxi | Taxibestellen.nl
 •  

 

http://www.taxibestellen.nl/goedkope-schiphol-taxi-naar-schiphol-bereken-je-kosten/