Weirdmakers
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de verschillende soorten Intex zwembaden

Zwemmen is een plezierige en gezonde activiteit, dus waarom zou je niet overwegen een zwembad aan jouw achtertuin toe te voegen? Er zijn veel verschillende soorten zwembaden waaruit je kunt kiezen en een populaire optie is een Intex zwembad. Laten we de verschillende soorten Intex zwembaden bekijken zodat je de beste keuze voor jouw huis kunt maken.

Intex Ultra XTR Frame zwembad

Het eerste type Intex zwembad is het Intex Ultra XTR zwembad. Dit type zwembad heeft een stalen frame dat is ontworpen voor maximale sterkte en duurzaamheid. Het heeft ook een corrosiebestendige polyester laagje aan de buitenkant, die het helpt beschermen tegen de elementen. De wanden zijn opgebouwd uit drie lagen materiaal – twee lagen zwaar PVC voor de stevigheid en een laag polyester gaas voor extra stevigheid. Bovendien wordt dit type zwembad geleverd met een eenvoudig te gebruiken pompsysteem om het snel en efficiënt op te starten.

Intex Prism Frame Pool

Een ander populair type Intex zwembad is de Prism Frame Pool. Dit type maakt gebruik van een drie lagen versterkte gelamineerde zijwand van lekvrije materialen, zoals hoogwaardig PVC en polyester gaas voor extra ondersteuning. Het frame is voorzien van stevige stalen buizen met poedercoating en roestbescherming, wat zorgt voor extra duurzaamheid. Het bevat ook een eenvoudig te gebruiken filterpompsysteem dat het water het hele seizoen schoon en helder houdt.

Intex Easy Set Zwembad

Het laatste type Intex zwembad dat we bespreken is het Easy Set Pool. Dit type vereist geen gereedschap of professionele installatie; gewoon uitspreiden op een vlakke ondergrond, de bovenste ring opblazen, vullen met water en genieten maar! Het heeft een ingebouwd afvoerventiel waardoor het afvoeren bijna moeiteloos verloopt wanneer jij klaar bent met zwemmen. Bovendien zorgt de supersterke constructie voor jarenlang plezier in de zon zonder zorgen over lekke banden of scheuren!

Welk type je ook kiest, met een Intex zwembad in jouw achtertuin kun je urenlang plezier beleven en herinneringen voor het leven creëren! Alle drie de typen bieden iets unieks, van duurzame frames tot supersterke constructies, dus je moet er wel een kunnen vinden die perfect aan jouw wensen voldoet! Met deze opties in gedachten maak jij zeker een goede keuze voor jouw volgende Intex zwembad bij Uw Buiten Specialist

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/