Weirdmakers
Image default
Aanbiedingen

Mozaïek tegels voor de badkamer gezocht?

Wij hebben afgelopen jaar een huis gekocht dat compleet opgeknapt moet worden. Het is tegenwoordig erg duur om een huis te kopen, omdat je de eigen bijdrage helemaal zelf moet ophoesten. Daardoor waren we niet in de gelegenheid om alle delen van de nieuwe woning meteen grondig onder handen te nemen.

Daarom besloten we destijds eerst de benedenverdieping aan te passen. Nu was het tijd voor de bovenverdieping en dus ook voor de badkamer. We hebben zulke prachtige mozaïek tegels in de badkamer.

Prachtige mozaïek tegels

In het aanbod van mozaïektegelwinkel vind je meer dan 250 soorten mozaïek steentjes voor in de badkamer. Alle tegels zijn van het merk The Mosaic Factory en zijn van hoogstaande kwaliteit. Juist doordat ze van hoogstaande kwaliteit zijn, zijn ze zeer geschikt voor gebruik in de badkamer. Dat is immers een plek die vochtig wordt. Het zou jammer zijn als de steentjes al gauw lelijk zouden worden. Zowel op de vloer, als op de muur.

De mooiste hexagon tegels

Mijn man en ik hebben urenlang gekeken naar mozaïek tegels voor de badkamer die we allebei mooi vinden. We willen immers allebei in de badkamer staan en er echt een wauw-gevoel bij hebben. We hebben uiteindelijk gekozen voor hexagon tegels. Dit zijn glasmozaïek tegels in de vorm van een zeshoek.

Doordat het geen standaard tegeltjes zijn, zijn ze vandaag de dag heel erg populair. Daar moesten wij wel in mee gaan. We vonden de tegels zo’n mooie sfeervolle en luxe uitstraling geven aan de ruimte dat we de keuze al snel konden maken.

Ontzettend tevreden

We zijn nog iedere dag ontzettend blij met de badkamer. Wanneer er bezoek is krijgen we niets meer dan complimentjes. Nu de badkamer af is, is het hele huis af. De puntjes zijn op de i gezet en wij zijn compleet tevreden. Ik denk dat het huis klaar is voor de housewarming! En jullie zijn bij deze allemaal uitgenodigd voor die feestelijke partij.