Weirdmakers
Image default
Aanbiedingen

Bestel een variatie aan Disneyproducten bij deze specialistische webshop

Voor Disney bent u nooit te oud! Daarom is het assortiment aan Disneyproducten van de webshop en winkel van Geeksheaven in Ede voor iedereen leuk. Bekijk de verschillende collecties aan servies, waterballen, spaarpotten en handbeschilderde beelden van Disneyfiguren. Uit passie voor films, series en games begonnen de oprichters van die bedrijf een fysieke winkel in Ede waar iedereen zijn merchandise van verschillende franchises kan kopen. Omdat de vraag steeds groter werd vanuit meerdere locaties in Nederland en België, is Geeksheaven ook een webwinkel begonnen. Nu kan iedereen in Nederland en België online shoppen bij deze webshop voor Disneyproducten. Ongeacht welke Disneyfilm uw favoriet is, Beauty and the Beast, Frozen, Nightmare Before Christmas of Snow White, u vindt hier altijd wat u zoekt!

Disney geeft u een sprookjesachtige kerst

Het is mogelijk om uw kerstboom en uw huis met kerst te decoreren met uw favoriete Disneykarakters in kerstthema. U vindt in de webshop van Geeksheaven een speciale kerstcollectie met Disneyproducten van uw lievelingsfiguren. Kies uit verschillende kersthuisjes in de stijl van Minnie en Mickey Mouse, zoals een winkel of treinstation. Deze huisjes zijn van porselein gemaakt en men heeft ze met de hand beschilderd. Dit maakt ieder huisje uniek. Ook geeft ieder huisje licht en kunt u het huisje elektriciteit geven met behulp van een Europese tweepolige stekker.

Realistische beelden van uw favoriete Disneypersonage shopt u hier

Neem de tijd om alle collecties Disneybeeldjes te bekijken, want zo vindt u precies de juiste aanvulling voor uw verzameling. In een webwinkel vol Disneyspullen kunnen beelden van uw favoriete Disneyfiguren natuurlijk niet ontbreken. Zo vindt u in de Disney Showcase collectie beelden van de meest populaire karakters uit de magische wereld van Disney. Alle handgeschilderde beelden worden verpakt in een mooie geschenkdoos, waardoor ze zeker geschikt zijn als cadeau! Ook vindt u in deze webshop een ruime collectie Disneyproducten verschillende drinkbekers met een opdruk van Fantasia of Cinderella.

https://www.geeksheaven.nl/