Laden...

Bestel een malse biefstuk of bavette die smelt op de tong

Inhoudsopgave

Wanneer het zomer is in Nederland betekent dat maar één ding: de barbecue gaat aan! De laatste jaren zijn de weergoden ons vaak gunstig gezind in de zomer, waardoor het bijna iedere dag ideaal barbecueweer is. En wat mag er dan absoluut niet ontbreken? Een malse biefstuk! Biefstuk is een van de meest bekende delicatessen in Europa en ongekend populair als vleessoort voor op de barbecue. Waar we vroeger eigenlijk beperkt waren tot een biefstuk van rund, zijn de biefstuksoorten in de afgelopen jaren zeer uitgebreid geworden. Denk bijvoorbeeld aan een donker stuk vlees van het hert, waar de smaak nog duidelijker naar voren komt en bijna gekruid smaakt zonder smaakmakers. Daarnaast is er ook biefstuk van bizon, kalf of een Wagyu rund – allen mals en rijk van smaak.

Verras uw gasten met een heerlijke vinkelap

Bent u op zoek naar een heerlijk mals stuk vlees voor op de barbecue of de grill, maar wilt u een keer iets anders? Kies dan voor een bavette, ook wel een vanglap of vinkelap genoemd. Dit magere stuk rundvlees heeft een prachtige volle smaak en structuur. De bavette is dus zeker bij vleesliefhebbers een ware favoriet. Zorg voor een heerlijke marinade die de bavette goed tot zijn recht laat komen en garneer met een frisse salade om de smaken extra uit te lichten. Bij Beef & Steak heeft u de mogelijkheid om een bavette te bestellen van verschillende runderen, zoals de:

  • Dubbeldoel bavette
  • Ierse bavette
  • Black Angus bavette
  • Bommelse Blonde bavette
  • USA grain-fed flank steak bavette

Bestel een malse biefstuk of bavette die smelt op de tong

Plaats eenvoudig een bestelling en krijg de volgende dag thuis bezorgd

Maak het uzelf makkelijk bij de volgende barbecue en bestel uw vlees eenvoudig via Beef & Steak. Indien gewenst krijgt u de volgende dag uw bestelling al thuis geleverd – ideaal wanneer u op het laatste moment besluit om samen met vrienden of familie de barbecue aan te steken. Wilt u echt iets bijzonders op tafel zetten? De specialisten van Beef & Steak adviseren u graag over de verschillende soorten biefstuk, bavette, ribs en andere vleessoorten.

Tags:

Hier zijn enkele gerelateerde berichten

Bij elk bedrijfsfeest in Amsterdam spelen borrelhapjes een sleutelrol. Ze zijn niet alleen een genot

...

Wanneer u een feest organiseert, is de keuze van de juiste cateraar een cruciale beslissing.

...

Broodjes bestellen op kantoor biedt talloze voordelen. Het bespaart kostbare tijd voor werknemers die anders

...

  Kerstmis is een tijd van samenzijn en genieten van lekker eten met vrienden en

...

Een BBQ is een perfecte manier om samen te genieten van lekker eten en goed

...

Een BBQ is een geweldige manier om de zomer te vieren en te genieten van

...

Een BBQ organiseren is een leuke manier om samen te komen met vrienden en familie

...

Een maaltijdbox kopen is zo eenvoudig nog niet   De ontwikkeling van het bereiden van

...

Technologie heeft de manier waarop we bijna alles doen veranderd, van de manier waarop we

...

Als het op grillen aankomt, is de grootte belangrijk. Als u een klein gezelschap te

...

Heb jij zin om heerlijk een barbecueën, maar heb je geen zin om alles zelf

...

Wanneer je van kaas houdt, vind je het vast lekker om zo nu en dan

...

Heb jij binnenkort een feestje, dan mogen een paar lekkere hapjes of misschien een volledige

...

Deze geroosterde aardappelen in Midden-Oosterse stijl worden gemengd met olijfolie en een unieke speciale kruidenmix

...

Vishandel G & B Yerseke is de beste vishandel en vleesleverancier in Zeeland. Deze specialist

...

Zoekt u een gezellig restaurant in Zuid-Holland voor sfeervol eten met twee of meer personen?

...

Verjaardagstaarten zijn er in allerlei soorten en maten, maar wil je echt uitblinken, dan zul

...

Wat hebben we het gemist met z’n allen. Lekker een feestje vieren en geen rekening

...