Weirdmakers
Image default
Zakelijk

Het is weer wespenseizoen

In de zomermaanden komen veel wespen voor. Ze komen op zoetigheid af die vooral in de zomer te vinden is in jouw tuin als je een drankje of ijsje aan het nuttigen bent. In de meeste gevallen, doen wespen niks, maar het zoemende geluid is zeker niet prettig en gestoken worden al zeker niet. Voor sommige mensen is dit zelfs gevaarlijk, omdat ze allergisch zijn. Je hoeft nog niet gelijk in paniek te schieten als je een wesp ziet, maar heb je het vermoeden dat er meerdere zitten? Hoogstwaarschijnlijk is dat dan ook zo! Wespen nestelen zich onder het dak, in de schuur of in de spouwmuur. Ze vreten door het isolatiemateriaal en komen zo op deze manier naar binnen. 

Als er een wespennest zit, is het noodzakelijk om dit te bestrijden en niet zelf aan de slag te gaan. De bestrijding wordt aan de hand van poeder gedaan die in de nesten wordt gespoten. Door het poeder sterven de wespen onmiddellijk en zullen er geen nieuwe wespen naar het nest komen. 

 

Voorkomen dus!

Wespen verwijderen Den Bosch is actief in de regio Den Bosch. Naast dat we in de buurt zitten zijn onze wespenbestrijders ervaren en gecertificeerd. Binnen 24 uur word je al geholpen. Vind je een wespenplaag ‘s avonds of in het weekend? Geen probleem, ook dan zijn we je van dienst.