Weirdmakers
Image default
Zakelijk

Heb jij ruimte tekort?

Lees dan verder, dit zou een goede oplossing kunnen zijn voor je. Ooit gedacht aan opslag tenten? Deze hebben een aluminium structuur en zijn dus stormbestendig. Maar niet alleen dat, ze zijn ook nog wind- en waterdicht en kunnen zelfs volledig geïsoleerd worden. 

Geschikt voor elk oppervlak 

Je hebt voor elk oppervlak een passende oplossing. Deze tenten zijn makkelijk te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk deze na het plaatsen te vergroten of verkleinen. Dit bedrijf streeft ernaar om binnen 24 uur na jouw offerte aanvraag de gewenste tent te kunnen plaatsen. Deze tenten zijn zeer geschikt om voor een tijdelijke, maar ook voor een langere periode ruimte tekort op te lossen. 

Kwaliteit en veiligheid vindt dit bedrijf heel belangrijk. Daarom is dit team VCA-gecertificeerd en voldoen de tenten aan de Europese norm. Zo zijn de doeken brandwerend en hebben ze een M2-zeildoek certificaat. Ze houden de weersomstandigheden goed in de gaten voordat ze de tent komen plaatsen. Hierdoor kunnen ze de juiste maatregelen treffen. 

Bij dit bedrijf zul je altijd persoonlijk advies krijgen. Ze helpen je graag met het maken van de juiste keuze en je krijgt alle informatie die je nodig hebt rondom de tenten. De meeste tenten zullen direct leverbaar zijn, dat scheelt je weer wachten! Mocht je een offerte krijgen, zijn de prijzen inclusief opbouwen en afbreken. 

Voor meer informatie, neem gerust een kijkje op de website. Mocht je de keuze al gemaakt hebben, vraag vrijblijvend een offerte aan! Je zult snel reactie krijgen van het team.

https://tendverhuur.nl/tenten-huren/opslagtent/