Posted on

Fel licht en extreme hitte worden het meest effectief tegengehouden met uitvalschermen. Wanneer je thuis geen zonwering hebt en de zon flink schijnt op een warme zomerdag, kan je woning flink opwarmen, wat uiteraard niet aan het wooncomfort ten goede komt. Een bijkomend voordeel van uitvalschermen is dat ze voor een gezellige sfeer in huis zorgen. Er ontstaat namelijk een prachtige gouden gloed door het licht dat door de schermen gefilterd wordt. In iedere woning kan een passend uitvalscherm geïnstalleerd worden die de uitstraling aanzienlijk zal bevorderen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

De traditionele variant van het uitvalscherm

Ten eerste kun je kiezen voor een uitvalscherm in traditionele vorm, met een arm aan weerszijden. Deze komen lager te hangen omdat ze meebewegen wanneer je het scherm laat zakken. De traditionele uitvalschermen zijn ideaal voor bij een balkon of boven een raam aan de voorzijde van de woning. Let erop dat je ze niet op plekken installeert waar veel mensen langslopen.

Of kies je voor een uitvalscherm met glijarm?

Ten tweede is er de mogelijkheid om voor een uitvalscherm met glijarm te kiezen. Deze zijn een stuk handiger om toe te passen op plaatsen waar vaker mensen langslopen, in tegenstelling tot de traditionele uitvalschermen. Een uitvalscherm met glijarm heeft een aanzienlijk grotere uitval dan de traditionele variant. Restaurants en winkels maken vaak gebruik van dit tweede type uitvalscherm.

Kies voor de vakkundigheid van deze specialist

Bij Sunmaster vind je zeker het ideale uitvalscherm voor je woning, want deze vakkundige aanbieder verkoopt uitvalschermen in verschillende kleuren en met diverse stoffen en afmetingen. Bovendien biedt dit bedrijf de mogelijkheid om schermen op maat te maken. Je kiest hier altijd zelf het type, het soort bediening, de kleur en het doekdessin. Uiteraard horen hier ook de door jou gewenste afmetingen bij. Die kunnen variëren van 80 tot maar liefst 1000 centimeter breed, met een uitval mogelijk van 95 tot maar liefst 150 centimeter. Ga met dit bedrijf in zee voor hoge kwaliteit uitvalschermen en profiteer ook van twee jaar garantie.

https://www.sunmaster.nl/