Posted on

Is er bij uw woning of bedrijfspand een ruit gesneuveld? Dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren of vervangen. Een kapotte ruit is immers geen gezicht en zorgt voor overlast in het gebouw. Denk aan het binnendringen van wind, kou en neerslag. Deze weersinvloeden houdt u natuurlijk liever buiten de deur! Met goede beglazing is dit zeker mogelijk. Een ervaren glaszetter die werkzaam is in Breda en omgeving is Hermans & Huijgens, gevestigd in Etten-Leur. Als u ruitschade heeft, zorgt dit bedrijf binnen 24 uur voor een passende oplossing. Dit kan reparatie of vervanging zijn, maar een passende noodoplossing is ook mogelijk. Zo’n noodoplossing wordt vaak ingezet als de benodigde ruit niet op voorraad is. Uiteraard is een noodoplossing tijdelijk en wordt uw ruit alsnog zo snel mogelijk vakkundig vervangen of gerepareerd.

Veel soorten beglazing om uit te kiezen

Hermans & Huijgens kunnen veel verschillende soorten beglazing leveren en monteren. Wat voor beglazing u ook nodig heeft; deze glaszetter uit Etten-Leur heeft zeker wat u zoekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van HR++ glas? Dit glas isoleert uitstekend, waardoor in de winter uw stookkosten zeker zullen dalen. Of heeft u interesse in glas-in-lood? Ook dat kunt u bij deze glaszetter, die werkzaam is in Breda en omgeving, bestellen. Daarnaast kunt u ook kiezen uit:

  • Gehard glas
  • Gefigureerd glas
  • Zonwerend glas
  • Brandwerend glas

Uitstekende kwaliteit en service

Deze glaszetter nabij Breda kan niet alleen beglazing leveren en monteren; u kunt hem ook inschakelen voor bijkomende gerelateerde werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe kozijnen en draaiende delen. Ook het vervangen van tochtstrippen en het afhangen van ramen en deuren is mogelijk. Bovendien krijgt u bijna altijd tien jaar garantie op uw isolerende beglazing en wordt u altijd geholpen door VCA-gecertifieerde vakmensen, die regelmatig bijscholing en cursussen volgen. Ook hebben zij betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo krijgt u altijd uitstekende kwaliteit en service.

https://www.bouwenschilderwerk.nl/