Posted on

Veel mensen willen wel luchtzuiverende kamerplanten, maar weten dat zij niet erg handig zijn met het verzorgen van planten. Geen nood! Je bent zeker niet de enige zonder groene vingers. Bij Green Bubble kun je een assortiment luchtzuiverende kamerplanten vinden die helemaal niet zoveel verzorging nodig hebben. Ideaal voor mensen die het lastig vinden om een plant goed te onderhouden.

Luchtzuiverende kamerplanten die in leven blijven

Als je een mooie plant koopt, dan wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Gaan alle planten spontaan dood wanneer ze bij jou over de drempel komen? Dan zijn er handige planten die makkelijk te verzorgen zijn. Wil je luchtzuiverende kamerplanten die ook bij jou in leven blijft? Dan kun je de volgende drie soorten overwegen.

Blauwe orchidee Blue Velvet

Met een hoogte van 70 centimeter is de blauwe orchidee Blue Velvet een luchtzuiverende kamerplant die zeker de aandacht trekt. De felle kleur staat prachtig binnen ieder interieur. Deze huisdier-proof kamerplant heeft een beetje zon, schaduw en eens per week een beetje water nodig. Zet dat puntje in je agenda en het kan eigenlijk niet mis gaan met deze beauty!

Spiraal cactus als echte eyecatcher

Wil je een luchtzuiverende kamerplant en hou je wel van een unieke eyecatcher in huis? Dan is het zeker de moeite waard om eens kennis te maken met de spiraal cactus. Deze bijzondere cactus houdt van de zon en heeft een hoogte van een kleine 30 centimeter. Omdat de spiraal cactus eigenlijk alle temperaturen boven nul kan hebben én bijzonder weinig drinkt is het een ideale keuze voor mensen zonder groene vingers.

Ficus Gin Seng Bonsai

Hou je écht van veel groen in huis en zoek je luchtzuiverende kamerplanten die écht aanwezig zijn? Dan is de ficus Gin Seng Bonsai een geweldige optie voor jou. Met een beetje zon en een beetje schaduw is deze kamerplant al heel tevreden. Geef dit boompje, met een hoogte van 70 centimeter, eens per week iets te drinken en je bent zeker dat deze luchtzuiverende kamerplant lang bij je blijft.

Kies jouw favoriete kamerplant

Twijfel je welke kamerplant het beste bij jou past? De medewerkers van Green Bubble helpen je dan graag verder met deskundig advies. Dit bedrijf heeft een uitgebreid assortiment, waardoor er altijd een plant is die perfect voor jou is.

https://www.green-bubble.com/nl/