Posted on

ADC Guntlisbergen is een gerenommeerde woondecoratie groothandel met jarenlange ervaring in het vakgebied van woonartikelen. Deze meubelzaak bestaat dan ook al 50 jaar. Bent u op zoek naar antieke woonartikelen? Of wilt u juist moderne woondecoratie aanschaffen? Bij deze gespecialiseerde groothandel vindt u het allemaal! De showroom van dit bedrijf is  15.000 vierkante meter groot en heeft een uitgebreid assortiment aan meubilair en woonartikelen voor uw restaurant, café, hotel of kantoor. Met de meubelen van deze specialist creëert u precies de sfeer die u voor ogen heeft.

Een zeer ruim en gevarieerd aanbod

Het uitgebreide en zeer gevarieerde assortiment van ADC Guntlisbergen zal u zeker niet teleurstellen. Van trendy tot nostalgisch, voor alle woondecoratie kunt u terecht bij deze gespecialiseerde groothandel. Daarbij bent u bij al deze woonartikelen verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. De professionele stylisten van dit bedrijf wijzen u de weg en helpen u graag met het ontdekken van uw persoonlijke stijl. Hierdoor heeft u nog jarenlang plezier van alle woonaccessoires. Bovendien heeft deze groothandel altijd een ruime voorraad aan woonartikelen en decoratie. Hierdoor is de kans erg groot dat u de door u gewenste accessoires direct mee kunt nemen naar huis.

Bekijk het assortiment online of kom langs

Kom langs bij de groothandel van ADC Guntlisbergen en bekijk het ruime assortiment aan woondecoratie en meubilair. Met de vele vierkante meters aan woongenot, zit er altijd een artikel bij die geheel aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren voldoet. Ook is het brede aanbod van woonartikelen op de website van deze specialist te vinden. Zo kiest u eenvoudig vanaf uw locatie de decoratie om een goede inschatting te maken of dit bij de woonstijl past. Heeft u vragen over een product of wenst u meer informatie? Dan staan de vriendelijke medewerkers van deze groothandel u telefonisch te woord om u verder te helpen!

https://adcnl.nl/