Weirdmakers
Image default
Tuin en buitenleven

Een onkruidmachine huren is een milieuvriendelijke oplossing tegen onkruid

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding? Dan is het een slim idee om een speciale onkruidmachine te huren van De onkruidkoker uit Bergen op Zoom. Dit bedrijf specialiseert zich in onkruidbestrijding met heet water. Omdat er geen biociden worden gebruikt, is dit een zeer milieuvriendelijke manier van onkruidbestrijding. Het bedrijf biedt verschillende Empas onkruidmachines te huur aan. Zo kunt u er altijd een geschikte onkruidmachine huren voor een toepassing. Benieuwd hoe onkruidbestrijding met heet water juist werkt? Lees dan zeker verder!

Hoe werkt onkruidbestrijding met heet water?

De onkruidmachines van Empas die u bij De onkruidkoker kunt huren hebben een zeer eenvoudige werking. De machines zijn uitgerust met een ketel, gestookt op gas of diesel, waarin water wordt opgewarmd tot 98 graden Celsius, zodat het bijna kookt. Dankzij de geavanceerd techniek van de machines, kunt u er continu mee werken. Het water wordt onder druk over de planten gegoten waardoor ze sterven. Door de grote temperatuurschok barst de celstructuur van de plant namelijk uiteen, wat dodelijk is voor de plant. Onkruidbestrijding met heet water is niet enkel doeltreffend, maar ook zeer eenvoudig toe te passen. Er komt namelijk geen complexe elektronica of software aan te pas, zodat iedereen gemakkelijk een onkruidmachine kan huren voor eigen gebruik.

Huur de juiste onkruidmachine voor uw toepassing

Wilt u onkruidbestrijding met heet water toepassen binnen uw sector, bijvoorbeeld in de tuinbouw, om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken zonder pesticiden? Dan vindt u bij De onkruidkoker zonder twijfel een geschikte oplossing. Het bedrijf biedt verschillende onkruidmachines te huur aan, van 2 tot en met 200 bar en van 9 tot en met 45 liter per minuut. Als u contact met hen opneemt, voorzien de experten van het bedrijf u graag van professioneel advies. Zo huurt u zeker de juiste onkruidbestrijdingsmachine voor uw gebruik.