Posted on

Het kopen van een trouwpak is geen eenvoudige opgave. Kom daarom naar Veltman Liesting in Utrecht. Al meer dan honderd jaar is dit dé specialist in herenmode in hartje Utrecht. Hier draait het volledig om uw wensen. De deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste stijl voor uw trouwpak en geven u eerlijk advies. U heeft de keuze uit een grote collectie met diverse topmerken en meer dan 900 stoffen. De collectie is zeer divers, sluit naadloos aan op de huidige weer- en temperatuuromstandigheden en wordt regelmatig aangevuld en veranderd. Welke stof u ook kiest, de kleermaker zorgt ervoor dat het resultaat perfect aansluit op uw persoonlijkheid.

Het perfecte trouwpak kopen bij de specialist

Uw trouwpak kopen bij Veltman Liesting is een heel verstandige keus. Hier ontvangt u eerlijk advies welke kledingstukken het best bij u passen. Voor welke stijl u ook gaat, de kans is groot dat u het vindt bij Veltman Liesting. In de winkel wordt ruim de tijd genomen om te kijken naar wat uw wensen zijn. Dankzij de vele stoffen en stijlen loopt u altijd met een uniek maatpak de winkel uit. In welk seizoen u ook trouwt, de specialist heeft trouwpakken voor alle weersomstandigheden. Kom naar Veltman Liesting en vind het perfecte trouwpak dat perfect aansluit bij uw wensen.

Wanneer komt u een uniek trouwpak kopen?

Wanneer u besluit uw trouwpak te kopen bij Veltman Liesting, kiest u voor een uniek pak. De trouwpakken worden gegarandeerd binnen vier tot zes weken geleverd. Zo bent u er zeker van dat uw pak op tijd klaarligt bij de winkel in Utrecht. Naast trouwpakken bent u hier van harte welkom voor alle andere mannenkleding zoals colberts, jassen, jeans en schoenen. Neem contact op om een afspraak te maken met de specialisten en vind uw perfecte trouwpak.

https://veltmanliesting.nl/