Posted on

Zachte producten, zoals kleedjes, knuffels en dekentjes, kunnen de motoriek en de tastzin van je baby stimuleren. Door zachte producten te kopen, help je daardoor mee aan de ontwikkeling van je kind. Bij Snoozebaby zijn ze tot deze ontdekking gekomen nadat ze een pasgeboren baby met opstartprobleempjes aan een zachte stof zagen voelen. De baby kwam volledig tot rust, stopte met huilen en ging heerlijk slapen. Omdat dit een hele verademing was voor de ouders, wilden de bedenkers van Snoozebaby dit verder onderzoeken. Inmiddels hebben ze een baby webshop opgericht met handige producten voor zowel ouder als kind.

Babyproducten met een bewezen effectiviteit

De zachte producten van Snoozebaby zijn niet enkel gebaseerd op bovenstaand voorbeeld. Er is namelijk ook research gedaan naar de effectiviteit van verschillende stofjes. Hieruit is gebleken dat de producten bewezen effectief zijn voor de ontwikkeling van een kind. Het merk is daarom ook niet meer weg te denken uit de babybranche. Wereldwijd worden er al bestellingen gedaan om het effect zelf te kunnen voelen. Wanneer je uit Nederland komt, profiteer je van een groot voordeel. Er worden dan namelijk geen extra verzendkosten bij je bestelling gerekend.

Steun het goede doel en bestrijd kindersterfte

Het doen van een aankoop is bovendien niet alleen goed voor jezelf en je kind, maar ook voor kinderen uit Bangladesh. Een deel van de omzet van Snoozebaby wordt namelijk gedoneerd aan Max Foundation. Deze stichting gaat de strijd aan tegen kindersterfte door schoon drinkwater te faciliteren voor kinderen in Bangladesh. Inmiddels hebben ze met behulp van Snoozebaby al meer dan veertig waterputten kunnen realiseren. Kijk daarom de baby webshop eens rustig door en ontdek of er een product tussen zit dat je goed kunt gebruiken. Maak vervolgens jezelf, je baby en de kinderen in Bangladesh blij door een aankoop te doen in deze bijzondere baby webshop.

https://www.snoozebaby.eu/