Weirdmakers
Image default
Hobby en vrije tijd

Welke mogelijkheden zijn er voor een actief bedrijfsuitje?

Als u een groot team heeft, is het soms lastig om het geschikte bedrijfsuitje te organiseren. Toch zijn bedrijfsuitjes heel belangrijk voor u en uw team. Er zijn gelukkig heel veel mogelijkheden in Nederland en in het buitenland om een actief bedrijfsuitje te doen. Bij groepsaccommodatie De Westernboerderij in Gelderland heeft u een tal van mogelijkheden om de leukste bedrijfsuitjes te doen in de buitenlucht! Deze specialist organiseert zoveel groepsactiviteiten dat iedereen het naar zijn zin zal hebben. Bovendien zijn deze activiteiten ook nog eens uniek in zijn soort, waardoor je een onvergetelijke dag zult hebben!

Hoe boekt u een arrangement bij deze experts?

U heeft de keuze uit heel veel verschillende westernactiviteiten. Daarom is het belangrijk dat u van tevoren alvast op de website kijkt en een arrangement samenstelt bij deze gezellige accommodatie. Peil bij uw collega’s wat zij leuk vinden en maak een selectie. Vinden zij het bijvoorbeeld leuk om te gaan paardrijden? Sumoworstelen of liever boogschieten? Bij de groepsaccommodatie in Gelderland kan het allemaal als actief bedrijfsuitje. Ook bepaalt u of u er eten en drinken bij wilt hebben of dat u maar voor één of twee activiteiten gaat en ergens anders dineert. De Westernboerderij heeft in ieder geval een restaurant en bar waar u de heerlijkste drankjes kunt benuttigen. Ziet u het bovendien ook nog eens zitten om te blijven overnachten met uw hele bedrijf? Dan hebben zij een groot kamp vol met tipitenten waar u en uw collega’s heel gezellig de nacht in kunnen gaan. ’s Avonds wordt er nog een kampvuur aangestoken, waardoor u helemaal één zal zijn met de natuur.

Neem contact op met deze specialisten

Deze groepsaccommodatie in Gelderland is ook nog eens erg makkelijk te bereiken. De Westernboerderij ligt namelijk net buiten Arnhem. Alle activiteiten worden op dezelfde locatie aangeboden. Ook overnachtingen en eten worden op deze locatie aangeboden. Voor een actief bedrijfsuitje is deze groepsaccommodatie in Gelderland dus een groot succes.