Weirdmakers
Image default
Eten en drinken

Online heerlijke kaas bestellen uit Nederland en het buitenland

Wanneer je van kaas houdt, vind je het vast lekker om zo nu en dan nieuwe soorten te proberen. Bij Cromwijk Kaasdok heb je de keuze uit meer dan honderd soorten kaas die je online kunt bestellen. Daar zitten vast en zeker smaken tussen waar je nog nooit van hebt gehoord. Heb je bijvoorbeeld al eens sambalkaas gegeten? En wat denk je van kaas met lavendel? Je vindt deze speciale kaassoorten in het assortiment van deze specialist. Natuurlijk hoef je niet meteen een hele aparte soort kaas online te bestellen. Ook voor een gewoon lekker stuk jong belegen of oude kaas kun je bij deze winkel terecht. Je plaatst je favoriete producten in enkele klikken in je winkelmand.

Een echte klassieker is bijvoorbeeld de lichtzoete Tynjetaler gatenkaas

Wil je een echt Nederlandse kaassoort proberen? Ga dan eens voor de Friese Tynjetaler kaas. Deze kaassoort is licht zoet van smaak en heeft een kenmerkende gatenstructuur. Het product wordt gemaakt van rauwe koemelk. De kaas smaakt heerlijk op je boterham of op een vers broodje met sla voor de lunch. Natuurlijk is Tynjetaler ook een uitstekende keuze voor je borrelplank. En daar houdt het nog niet op met de mogelijkheden. Wanneer je namelijk op zoek bent naar een kaassoort voor de kaasfondue, is Tynjetaler eveneens zeer geschikt. Verzamel je favoriete groentes, vleeswaren en lekker brood en geniet van een heerlijke fondue met deze typisch Friese kaassoort in het middelpunt.

Bestel je kaasvoorraadje snel en eenvoudig in enkele klikken

Kun jij niet wachten om heerlijke kaas als Tynjetaler online te bestellen? Dan bekijk je het assortiment van Cromwijk Kaasdok direct op hun website. In de webshop kies je welke kaas je wilt bestellen en in welke hoeveelheid. De kaas wordt na het plaatsen van je bestelling met uiterste zorg luchtdicht verpakt en zal binnen 48 uur bij jou thuis bezorgd worden. Dan kun je meteen beginnen met proeven! Heb je vragen over het aanbod van deze kaasexpert, of wil je meer weten over dit bedrijf? Dan neem je gerust contact met ze op via hun website. Het team van deze kaashandel beantwoordt al je vragen graag.