Weirdmakers
Image default
Entertainment

Het beste plezier en vermaak

Ben jij een feest of evenement aan het organiseren? Dan kan een springkussen zeker niet ontbreken. Dit zorgt gelijk voor zo ontzettend veel plezier en vermaak voor kinderen. Misschien vinden pubers en zelfs volwassenen het wel erg leuk. Springkussens zijn beschikbaar in allerlei kleuren, maten en thema’s. Een springkussen huren die perfect past bij het feestje of evenement is dus altijd beschikbaar. Een springkussen maakt het verschil tussen een goed of top feest. Dat hebben veel kinderen aangegeven. Het is een ervaring die nog wel even bijblijft. Het is een echte succesfactor. Voor hulp kun je vaak terecht bij de verhuurder. Zij kunnen jou adviseren, natuurlijk in overleg, over het meest geschikte kussen voor de specifieke situatie.  

Er zijn meerdere soorten springkussens 

Er zijn veel verschillende soorten springkussens beschikbaar. Als allereerst heb je natuurlijk een klein, middel en groot springkussen. Een klein kussen is te gebruiken door ongeveer vier kinderen. Het is makkelijk zelf op te zetten in de tuin. Een middel springkussen is wat groter en vraagt dus om een grotere tuin. Deze kan aantallen tot 6 kinderen aan en zijn ook beschikbaar met extra elementen zoals een glijbaan. Het grote springkussen wordt vaak ingezet op grote buurtfeesten, als promotie of op een evenement. Je moet een grote achtertuin hebben om deze te kunnen plaatsen. Wil jij een ander soort springkussen huren? Dan kun je kijken naar de multiplay, disco of winter versie. Deze bieden een unieke ervaring.  

Hoe zit het met de veiligheid? 

Bij een springkussen is het natuurlijk belangrijk dat de veiligheid op orde is. Kinderen kunnen soms wild zijn en daarom moet de veiligheid gewaarborgd kunnen zijn. Veiligheid staat ook altijd op nummer één bij verhuurders. Springkussens worden op regelmatige basis gekeurd. De certificaten kunnen dit bewijzen. Je kunt ervoor kiezen om bij het huren van een springkussen ook valmatten te huren. De naam zegt het al. Het beschermt de kinderen als ze vallen. Springkussens worden goed onderhouden en grondig schoongemaakt. Dit gebeurd na elke verhuur.   

Aan wat voor thema’s kan ik denken? 

Er zijn natuurlijk veel thema’s te verkrijgen. Het verschilt per verhuurder. De volgende thema’s komen vaak terug: boerderij, brandweer, jungle, piraat, waterpret, voetbal, winter, western, circus en ridders en prinsessen. Deze lijst laat al zien dat er één juist springkussen is voor ieder feestje. Andere attracties die je kunt huren zijn: een stormbaan, rodeostier of unieke dingen als een speeltunnel.