Een glasfusing workshop is leuk met verschillende gezelschappen

Heb jij de eer een personeelsuitje te organiseren? Of ga je met vrienden op padDan wil je eens iets unieks organiseren en niet bowlen, barbecueën of uit eten. Overweeg dan eens om een glasfusing workshop te volgen bij Dezel Glass-Art. Hier maak je op een plezierige manier kennis met glaskunst. Je leert over glaskunst en onder persoonlijke en interactieve begeleiding laat jij de creativiteit de vrije loop, waarna er een prachtige creatie ontstaat. Door de ongedwongen sfeer wordt de glasfusing workshop een gezellige bezigheid om eens te doen met familie, vrienden of collega’s.

Maak jouw eigen creatie tijdens een glasfusing workshop

Wanneer je voor een groep een activiteit organiseert, moet iedereen zich dit uitje nog lang kunnen herinneren. Het is dan belangrijk dat het een origineel uitje is. Je wilt niet alweer gaan lasergamen of proberen te ontsnappen uit een escaperoom. Overweeg dan eens om een glasfusing workshop te volgen bij Dezel Glass-Art in het Brabantse Rijen. Tijdens deze workshop maken jij en jouw gezelschap onder professionele begeleiding een eigen glascreatie en leren jullie alle ins en outs van de glaskunst. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die deze glasspecialist te bieden heeft? Neem dan gerust contact op en stel alle vragen die je hebt.

Hoe ziet een glasfusing workshop eruit?

Voordat je een glasfusing workshop organiseert, wil je natuurlijk zeker weten dat deze ook echt leuk is voor iedereen. Daarom zullen we uitleggen wat deze workshop inhoudt. Er wordt verteld over de mogelijkheden tijdens de glasfusing workshop. Na deze korte uitleg gaan jullie onder deskundige begeleiding aan de slag met een glasplaat 30 X 30. Zijn alle creaties af? Dan gaan deze in de oven. Als jij jouw creatie wilt ophangen, dan ben je na de eerste bewerking klaar. Wil je dat jouw creatie als schaal gebruikt wordt? Dan gaat het onder lagere temperaturen nog een keer in de oven. Het resultaat zal verbluffend zijn!