Diverse soorten kunstgras voor tuinen, terrassen en sportvelden

Bent u op zoek naar kunstgras tegen scherpe prijzen? Kunstgras dat haast niet te onderscheiden is van echt gras? Wilt u uw huidige grasmat vervangen door kunstgras, omdat u weinig tijd heeft voor het onderhoud? Of wordt de grasmat op het sportveld verruild voor kunstgras? Dan is het verstandig om langs te gaan bij een gespecialiseerd bedrijf, zoals Kunstgrasgigant. Hier heeft men de nodige kennis en ervaring in huis waardoor u van deskundig advies wordt voorzien. Er zijn namelijk verschillende soorten kunstgras verkrijgbaar in diverse maten en kleuren én voor verschillende toepassingen. Daarom is het verstandig om u te laten inlichten over welk kunstgras past bij de beoogde toepassing en of u zelf het kunstgras kunt aanleggen.

Kunstgras is nauwelijks te onderscheiden van echt gras

Het grote voordeel van kunstgras is dat er nooit gemaaid hoeft te worden en er geen overig onderhoud nodig is. Zoals u hoogstwaarschijnlijk weet, heeft echt gras wel veel onderhoud nodig. Daarnaast kan het gras beschadigen wanneer het een periode niet of weinig geregend heeft en kunnen er kale plekken ontstaan. Daarom is kunstgras de ideale oplossin. Het blijft lang mooi en het veroorzaakt geen allergische reacties. Twijfelt u over de aanleg van kunstgras, omdat buitenstaanders zien dat het kunstgras is? Kies dan voor kunstgras van Kunstgrasgigant, want het kunstgras dat hier wordt aangeboden is nauwelijks van echt gras te onderscheiden. U zult jarenlang plezier hebben van kunstgas.  

Kunstgras, al dan niet gekleurd, uitstekende optie voor de kinderkamer

Kunstgras is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Zo is het bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, maar heeft u wel eens nagedacht over het aanleggen van kunstgras in de kinderkamer? Kunstgras voor binnen, verkrijgbaar bij Kunstgrasgigant, is brandvertragend en daarom veilig om op te spelen. Bovendien voelt kunstgras prettig aan en kunt u er gerust met blote voeten overheen lopen, uw kinderen ook. U kunt kiezen voor verschillende kleuren, waardoor er altijd een kleur beschikbaar is die uw zoon of dochter mooi vindt. Is uw zoon een voetbalfan? Kies dan voor groen kunstgras op een voetbalslaapkamer. Of ga voor roze of paars kunstgras op de prinsessenkamer van uw dochter. De mogelijkheden zijn eindeloos, zelfs bij kunstgras dat geschikt is voor binnenshuis.