Bescherm uw pinpasjes en gegevens met een pasjeshouder van leer

Steeds meer mensen betalen in restaurants en winkels contactloos. Hierbij houdt uw bankpas langs de kaartlezer en vervolgens wordt het bedrag automatisch afgeschreven van uw rekening. U wilt echter niet dat kwaadwillenden met een kaartlezer uw pasje op afstand kunnen gebruiken. Kies daarom voor een pasjeshouder van leer van Cargotravelshop.nl. Zij bieden aluminium pasjeshouders van hoge kwaliteit met een afwerking van leer. Door het aluminium is het onmogelijk om op afstand toegang te krijgen tot uw pasjes. Zo kunt u echt onbezorgd over straat met uw pasjes. U bestelt uw pasjeshouder eenvoudig online met een veilig betalingssysteem in onze webshop.

 

Profiteer van veilige betaalmethodes tijdens het bestellen van een pasjeshouder van leer

In onze webshop vindt u tal van pasjeshouders in verschillende kleuren en formaten. Heeft u uw favoriete pasjeshouder al gevonden bij Cargotravelshop.nl? Voeg deze dan eenvoudig toe aan uw winkelwagen. U vult uw gegevens in en betaalt veilig met een van de betaalmethodes. U heeft de keuze uit iDEAL en PayPal om direct te betalen. Doet u dit voor 13:00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling dezelfde dag nog. U kunt ook kiezen voor een overboeking via de bank. Indien u dit kiest, ontvangt u van deze specialist de betaalgegevens, waarna uw pasjeshouder van leer wordt verzonden wanneer het geld binnen is. Het mooiste van alles, is dat u bij alle betaalmethodes geen extra bankkosten betaalt.

 

Ontdek de voordelen van een pasjeshouder van leer

Laat u ook steeds vaker cash thuis liggen? Of haalt u steeds minder cash af? Dan is het vaak niet meer nodig om een grote portemonnee op zak te hebben. Kies daarom voor een compacte pasjeshouder van leer. Deze luxe pasjeshouders van Cargoshop.nl bieden ruimte aan uw bankpas, creditcard, rijbewijs, identiteitskaart en andere passen. En door het compacte formaat heeft u deze pasjes altijd bij de hand. Daarnaast biedt elke luxe pasjeshouder van leer beveiliging tegen het digitaal bestelen. Door een aluminium afwerking aan de binnenkant van de houder, is het niet mogelijk om met een kaartlezer de kaarten te scannen door de houder heen.